Categories KNJIGE

PLES NA RUBU

Paradoks je ljudskoga života da svi težimo blaženstvu sreće, ali samo u tuzi i boli dopiremo do dubljih sfera duhovnosti i zadovoljstva.

Spisateljičina majka, dovedena na sâm rub života zbog neizlječive bolesti, upoznaje Boga i razvija prijateljstvo s Njim koje ni smrt ne može ugroziti. Ona je prihvatila Božje obećanje vječnoga života tako da nikad nije umirala, nego je uživala u svakom danu koji joj je Bog poklonio. Na taj način ona je „plesala na rubu“. Ova knjiga na upečatljiv način opisuje kako jedna obična žena svojim vjerovanjima i postupcima pokazuje što znači biti kršćanka.

„Ples na rubu“ priča je o obitelji koja se u vrijeme tragedije zbližila. Obična obitelj postaje jedinstvenom kada im Bog iskazuje svoju ljubav i postaje sudionikom u svakom aspektu njihova života; time su čuda postala dijelom njihove svakidašnjice. Cijela knjiga prožeta je iskustvima iz kojih je ova obitelj mogla zaključiti da Bog sve ima pod kontrolom kada se uzdamo u Njega.

Knjigu „Ples na rubu“ možete kupiti u knjižari „Znaci vremena“ (Prilaz Gjure Deželića 77, Zagreb) i web-dućanu www.znaci-vremena.com po cijeni od 45,00 kn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu