Categories KNJIGE

Moć nade

Većina ljudi zna da su redovita tjelesna aktivnost i uravnotežena prehrana navike koje vode do zadovoljstva i dobroga zdravlja, no što činiti kada bolest nije prisutna u određenom dijelu tijela? Slamaju li vas često brojne obveze? Jeste li toliko opterećeni da ne uspijevate prekrižiti sve sa svojega popisa dnevnih zadataka? Ili možda osjećate krivnju tijekom borbe protiv ovisnosti? Ako se suočavate s navedenim ili ako se netko od onih koje poznajete nalazi pred sličnim izazovima, znajte da je knjiga „Moć nade“ prvi korak na putu koji vodi prema rješenju!

Nada donosi snagu i ohrabrenje. Važna je za preživljavanje. Uključuje sigurnost i radost. Nada pruža otpor životnim udarcima, stoga je važno naučiti kako ju pronaći, zadržati i imati. Knjiga „Moć nade“ pokazat će vam na koji način svojemu životu možete vratiti značenje. Poučit će vas kako nadvladati depresiju, tjeskobu, krivnju i stres te živjeti uspješnim životom. Otkrit će vam odgovore koji će vam pomoći da dođete na put mira, smirenijega života, obnove i izlječenja. Želite li svoje misli ispuniti nadom, knjiga „Moć nade“ pravi je odabir!

Čitajući ovu knjigu, uz pomoć Biblije i savjeta utemeljenih na kršćanskim vrijednostima, na svakoj ćete stranici otkriti moć nade!

Knjigu možete kupiti u knjižari „Znaci vremena“ (Prilaz Gjure Deželića 77, Zagreb) i webshopu www.znaci-vremena.com po cijeni od 25,00 kn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu