Categories Inspiriramo vas, LIFESTYLE

Kako zamotati najljepše poklone ovog Božića?

Ekipa iz domaćeg kreativnog projekta Think Ink, koja je osvojila srca slavljenika i njihovih bližnjih svojim zabavnim čestitkama, osim novih božićnih čestitki, ovih blagdana pripremila je i limitirano izdanje papira i vrpci za zamatanje poklona.

Odabrati sitnice za svoje najmilije iako najslađi, ponekad i nije najlakši zadatak. Izbor je povelik, ali put do najdražih osmijeha ipak ćete najbolje naći sami. Think Ink učinit će jednostavnijim onaj završni dio – zamatanje poklona.

Božićni papir za zamatanje dolazi u atraktivnom kraft izdanju koje će se savršeno uklopiti uz svako božićno drvce, i to upravo u motivima božićnih drvca i malog fiće prepunog poklona s natpisom koji tako rado volimo čuti “Božić je stigao!”. Uz njega će idealno pristajati satenske vrpce u crnoj, bogato zelenoj i fuksija roza boji ili pak prepoznatljive pletene špagice za još rustikalnije izdanje. Poigrajte se omotavanjem, a za dodatan efekt, ubacite i koju borovu grančicu ili unesite malo boje božikovinom.

Ako vam pak u ovo blagdansko doba pobjegne vrijeme, a događa se i najboljima, Think Ink u ponudi ima i neodoljive poklon vrećice za last minute opciju. Nitko neće znati da ste poklone kupovali u posljednji tren.

Think Ink linija za poklone čeka vas u svim BIPA prodavaonicama, dok čestitke možete potražiti u svim BIPA te odabranim TISAKmedia i Emmezeta prodavaonicama. Za više informacija, ali i inspiracije, pratite Think Ink na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu