Categories Inspiriramo vas

ŽELIMO IH I U NAŠEM DOMU! Ilustracije koje će vas ostaviti bez daha!

Vida post

Vida Igličar mlada je i ambiciozna slovenska grafička dizajnerica i ilustratorica. Školovala se na britanskom fakultetu De Montfort University u Leicesteru, te se po završetku obrazovanja vratila u Sloveniju gdje trenutačno živi i radi.

Vida_Iglicar_UsTwo

Svatko tko je ljubitelj ljupkih ilustracija i vrhunske kaligrafije naći će njezin rad iznimno zanimljivim i odličnim odabirom za dekoriranje prostora, ili kao poklon kojim ćete svakako razveseliti najdraže.

Vida_Iglicar_Stars

Njezini radovi su kombinacija tehnike akvarela, suvremene kaligrafije, pastelnih tonova i minimalističkog izgleda.

Vida_Iglicar_Imagine2

Vida je do sada osvojila nekoliko značajnih nagrada za svoj rad te je izlagala u Sloveniji i Engleskoj, a prošle godine izdala je i svoju prvu ilustriranu knjigu za djecu.

Vida_Iglicar_Imagine

Iako radi u oglašivačkoj industriji, u agenciji Pristop, Vida i dalje nalazi vremena i prostora za svoj umjetnički rad te inspiraciju crpi najčešće iz svoje okoline. Također često surađuje s drugim kreativcima – tako dva njezina natpisa krase Lili and Roza Tees.

Vida_Iglicar_Love

Kakve sve prekrasne ilustracije Vida stvara možete vidjeti na njezinoj službenoj stranici vidaiglicar.com, a pratiti ju možete i na Facebook stranici i Instagram profilu.

Vida_Iglicar_VsakaMama2

Vida_Iglicar_VsakaMama

Vida_Iglicar_Coffee2

Vida_Iglicar_Coffee

IZVOR: Journal.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu