Categories Inspiriramo vas

Think Ink ima genijalnu čestitku za Valentinovo!

Jeste li znali da ljubljenje smanjuje stres? Naime, brojna istraživanja potvrdila su da poljubac na nas djeluje opuštajuće i izravno snižava krvni tlak. Hormoni koji se luče tijekom poljupca, dopamin i endorfin, pak, smanjuju osjetljivost na bol i izazivaju u nama osjećaj sreće. Osim toga, poljupcem možete djelovati u borbi protiv alergija, izgubiti i do 20 kalorija po minuti, a neka istraživanja pokazala su da vam redovito ljubljenje može produžiti život za nekoliko godina.

Imajući na umu cijeli niz zdravstvenih beneficija, ali i činjenicu da se ljudi jednostavno vole ljubiti, kreativna ekipa iz domaćeg brenda Think Ink pobrinula se da to ne ostane samo na riječima i da se od ovog Valentinova počnete više ljubiti. Puno više.

Ako ste jedan od onih sretnika koji se već puno ljube i pucaju od zdravlja (iako ako nas pitate, poljubaca nikad dosta!), u ponudi Think Inka pronaći ćete još nekoliko neodoljivih ljubavnih čestitki kojima ćete svojoj posebnoj osobi sigurno uljepšati dan.

Think Ink čestitke potražite u BIPA prodavaonicama diljem Hrvatske, a novosti koje vam Think Ink priprema pratite na njihovim službenim stranicama na Facebooku i Instagramu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu