Categories Inspiriramo vas

Ova tri horoskopska znaka imaju najmanje sreće

Netko je rođen pod sretnom zvijezdom, ali se to ne može reći za ova tri znaka koje od početka prati zla kob.

ThinkstockPhotos-533726309

Evo čega se čuvajte ako ste neki od ova tri horoskopska znaka:

Djevica

Djevica je bolesno pedantna i opsjednuta perfekcijom u svakom smislu. Kad god je nervozna ili napeta, smirivat će se uz čišćenje i pospremanje kuće. Neće stati dok sve ne bude po njezinom rasporedu, složeno sve na svoje mesto. Problem je veći što su takve i u životu, sve mora biti organizirano i na mjestu. Kada stvar krene suprotno od njihove zamisli ili, ne daj Bože, po zlu, odmah će krenuti u preispitivanje kako i zašto baš njih sve mora zadesiti. Teško se suočavaju s bilo kojim problemom, u stanju su od sitnice napraviti veliku dramu.

Vaga

Vaga ne podnosi nepravdu, i na sve načine će se truditi stvari istjerati na čistac čak i kada to nema veze s njima. Međutim, ona nepravdu vidi uvijek i svuda pa je stalno u sukobu. Za nju osobno je najveća nepravda starenje i to joj jako teško pada. Ne miri se s tom činjenicom dok je živa. Ona će ići na tretmane, zahvate i dat će hrpu novaca samo da zadrži svoju mladost.

Ribe

Žive u svom paralelnom svijetu i rijetko kada sagledavaju stvarnost realno. Kada dođe do takve situacije, jako burno reagiraju, ponekad čak i neuračunjivo. Možda baš zbog toga rijetko kada skidaju svoje ružičaste naočale. Za njih je svijet onakav kakvim ga one vide i ne odustaju od svoje vizije. Međutim, kada se nađu pred nekim stvarnim problemom, ne znaju se nositi s tim. Ne bi bilo čudno za njih da podlegnu nekim porocima da bi se suočile s nekom teškom situacijom.

Izvor: Life Content
Foto: Guliver/Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu