Categories Inspiriramo vas

EVO KAKO NAJBOLJE ISKORISTITI najljepše doba u godini!

Christmas Courting

Donosimo vam savjete kako uživati punim plućima u najradosnijim danima, kako se otrgnuti obvezama i izdvojiti vrijeme za sebe.

BOŽIĆNI FILMOVI POD DEKICOM
Čim uhvatite malo slobodnog vremena, sakrijte se od niskih temperatura omotani u mekanu dekicu, stavite neki božićni klasik i uživajte u svakom trenutku filma. (Pred)božićno vrijeme ionako ne traje jako dugo, a pamtite ga cijelu godinu.

TOPLI NAPICI I FINA HRANA
Priuštite si kuhano vino na štandovima, napravite si toplu čokoladu, vrući kakao s dodacima poput cimeta ili mirisni čaj. Bez obzira na to kako se hranite, ovo je vrijeme u kojem je sasvim legitimno pojesti domaći kolačić, kobasicu u pecivu ili fritule prelivene Nutellom. Naravno, nemojte pretjerivati, ključ je u ravnoteži. 🙂

ŠETNJA OKIĆENIM GRADOM
Što bi Božić bio bez raznih ukrasa, svjetala, lampica? Stavite rajf s rogovima soba, uzmite dragu osobu pod ruku i put pod noge. Gledajte oduševljena i nasmijana lica djece, poslušajte ulične svirače i ubacite im koju kunu, grlite se i ljubite! „It’s the most wonderful time of the year!“

SLOBODNO VRIJEME S OBITELJI I PRIJATELJIMA
Svi oni koji žive daleko od obiteljskog doma i rodnog grada znaju kakav je osjećaj doći kući za blagdane. Čak i ako živite u istom gradu ili pod istim krovom sa svojom obitelji, usredotočite se više na njih. Poklonite im više pažnje, ponovno se zbližite. Isto vrijedi i za prijatelje, nove i stare. Nemate što izgubiti, možete samo dobiti ono najbitnije – osjećaj da ste voljeni i da pripadate.

OTPUTUJTE NA ADVENT ILI NOVU GODINU
Ako si ne možete priuštiti advent ili Novu Godinu u inozemstvu, uputite se u Zagreb ili neki drugi veći grad. Ili jednostavno uživajte u adventu u svom gradu. Ako možete, još uvijek imate vremena i ponude su iz godine u godinu sve jeftinije. Samim time ćete još jače doživjeti ovo prekrasno vrijeme.

IVA MATIĆ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu