Categories Inspiriramo vas

BESPLATNA DIPLOMA s Harvarda za fotografiju? Zašto ne?

Jeste li znali da odnedavno možete dobiti besplatnu diplomu s Harvarda, smjer – fotografija! Jedno od najprestižnijih sveučilišta na svijetu vam to može omogućiti. Ako ste razmišljali da je studiranje na fakultetu kao što je Ivy League nemoguće jer im je godišnja školarina oko 43,000 dolara, razmislite ponovno! Američko sveučilište Harvard smatra da je njegova misija educirati širu javnost o jednoj od najčešće korištenih umjetničkih formi, a riječ je o fotografiji.

To je točno! Najstarija škola u SAD-u nudi besplatna online predavanja gdje možete sve naučiti o fotografiji i dobiti zasluženu diplomu. Danas svi imamo pametne telefone, minute i sate provodimo na njima, pa zašto ne naučiti nešto? Brzo se spojite na najbliži Wi-Fi.
Želite li više naučiti o digitalnoj fotografiji, što je danas pohvalno da se nalazi u vašem životopisu, sve što trebate učiniti jest otići na online stranicu Harvarda, kliknuti na Alison, portal za učenje, i otvoriti online tečaj koji traje od 10 do 15 sati. S 13 modula koji vam se nude, možete naučiti kako pravilno koristiti digitalni fotoaparat, kako rasvjeta utječe na kvalitetu fotografije. Želite li na kraju dobiti diplomu, uvjet je da riješite sve navedene module i postignete rezultat od 80 posto na završnom ispitu. Na kraju, svoju diplomu možete isprintati kod kuće. Zvuči kao najlakše „zarađena“ diploma. Da biste započeli, otvorite stranicu Alison.com.

Lorena Markoč

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu