Categories Film i TV

NAJSTRAŠNIJI TRILER OVE SEZONE uskoro stiže u kina, a glavnu ulogu ima Helen Mirren

Winchester: The House That Ghosts Built

Početkom veljače u kinima ćemo gledati možda najnapetiji i najstrašniji film ove zime i u njemu glavnu ulogu ima Helen Mirren! Radi se o filmu čija je radnja temeljena na stvarnim događajima i lokacijama. Naime, The Winchester Mystery House je prava kuća, smještena u San Joseu u Kaliforniji. Neki vjeruju da je ukleta, i to žrtvama poginulih od Winchester puške. Sada je turistička atrakcija.

LEGENDA O KUĆI WINCHESTER MYSTERY HOUSE

Prema legendi, Sarah Winchester je vjerovala da će ostati živa dokle god će graditi svoju kuću te je vizual koji je korišten prilikom promocije filma, a na kojemu Helen Mirren sjedi u kočiji u odjeći udovice, zapravo jedina referenca na Sarah jer ju jedina sačuvana fotografija upravo tako i prikazuje. Film se snimao na autentičnoj lokaciji, što je bilo izuzetno teško i komplicirano filmskoj ekipi s obzirom na skučenost kuće. Sarah Winchester je beskrajno i stalno gradila tu kuću, vjerujući da će ju, ako prestane, duhovi ubijenih progoniti i na kraju ubiti. Kuću je gradila punih 38 godina. No, njezina gradnja bila je pomalo bizarna s obzirom na to da se razna vrata i prozori otvaraju u zidove ili jednostavno ne vode nikamo.

HELEN MIRREN U TRILERU ZIME

Film donosi radnju inspiriranu stvarnom Sarah Winchester i prikazuje ekscentričnu nasljednicu bogatstva stečenog oružjem koja vjeruje da je progonjena dušama onih ubijenih Winchester puškom. Ako je sudeći po trailer, radi se o napetom trileru u kojemu ćemo gledati Helen Mirren uz odličnog Jasona Clarkea. Jedva čekamo.

IZVOR: JOURNAL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu