IZBAČENA SCENA IZ KULTNOG FILMA koja će promijeniti sve ono što ste mislili o zloglasnoj urednici

SHARE

Čini se kako Miranda Priestly ipak nije bila takva hladnokrvna kučka kako smo svi mislili.
Ako ste žena, vjerujemo da ste barem jednom u životu pogledale film “Vrag nosi Pradu” iz 2006. godine, u kojoj glavne uloge imaju dvije poznate holivudske glumice, Anne Hathaway i Meryl Streep.
Film je nastao prema istoimenoj knjizi, koja je navodno opisala osobine slavne urednice Anne Wintour, iako to nikada nije službeno potvrđeno. Kako god bilo, on je među ženskom populacijom bio vrlo uspješan jer se radi o onom koji poželite pogledati nakon napornog radnog dana, pod dekicom i bez uključivanja previše moždanih vijuga.
U filmu Meryl, odnosno Miranda, prava je šefica iz pakla, dok Anne, odnosno Andrea, pokušava preživjeti koji mjesec pod njezinom cipelom, kako bi se mogla dalje probijati u novinarskom svijetu, a prolazi toliko ružnih stvari, da su joj se žene diljem svijeta divile što je imala toliko volje i snage trpjeti nekog takvog.
No, čini se kako Miranda ipak nije bila baš takva kučka kakvom je prikazana, a tome svjedoči izbrisana scena, koja je sada ugledala svjetlo dana na Twitteru. U njoj Andrea spašava Mirandu nakon što njezin pijani suprug stvori vrlo neugodnu situaciju na gala večeri izmišljenog časopisa, čija je ona urednica, a Miranda joj se potom zahvaljuje što je spriječila “društvenu katastrofu”.
Obožavatelji filma doslovno su poludjeli na Twitteru jer scena je bila dovoljna da baci potpuno drukčije svjetlo na hladnokrvnu urednicu. No, s druge strane, nekima je bilo drago što je izbačena jer smatraju kako film ne bi bio toliko zanimljiv da je prikazana.
Bacite pogled i prosudite sami, a ako još uvijek niste pogledali film, ovaj je kišni dan kao stvoren za to.

IZVOR: INDEX.HR

Pratite nas na Instagramu

NEMA KOMENTARA

Ostavi komentar