Categories Domovi poznatih, Vijesti o poznatima

POGLEDAJTE IMANJE na kojem se Beyoncé smjestila sa svojom obitelji nakon poroda

Nakon što je Beyoncé po prvi put na Instagram profilu objavila svoju trudnoću, svijet je nestrpljivo očekivao dolazak njezinih blizanaca. Ranije ovog mjeseca, vijest je napokon došla – Beyoncé je navodno rodila svoje blizance. Međutim, za razliku od njezine prvobitne najave, Bey nije rekla ni riječ o njima. Prošlog vikenda, superzvijezda se prvi put nakon poroda obratila javnosti – ali ne i o blizancima.

Osim neprovjerenih glasina, nije bilo puno dostupnih informacija. Međutim, prema izvješćima, Beyoncé i njezini blizanci su napustili bolnicu. Većina izvora izvještava da Beyoncé i Jay-Z trenutačno žive na imanju u Malibuu, poznatom i kao La Villa Contenta. Nekretnina s okućnicom stajala je nevjerojatnih 75 milijuna dolara, što je čini jednom od najskupljih kuća na tom području. Bey i Jay navodno plaćaju najam od 400.000 dolara mjesečno.

Nekih 6,3 hektara imanja i više od 12.000 četvornih metara glavne kuće poprilično je veliko. Unutra, dvostruke dnevne sobe, knjižnica i medijski centar pružaju dovoljno interijera gdje se stanovnici mogu opustiti.

Vani, terase pružaju sjedeći prostor za uživanje u prekrasnom pogledu. Objekt također uključuje zatvorene i otvorene bazene, teniski teren, kuću za goste i vinski podrum. Drugim riječima, sve ono što je potrebno za lijepo i ugodno ljeto.

Mateja Jakovljević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu