Categories Događanja

POZNATA MEDIJSKA LICA o moći pisane riječi na panelu Ulice snova na Interliberu

Drugi dan Interlibera obilježio je panel u organizaciji kreativne mlade poduzetnice Magdalene Bešker pod nazivom “Moć pisane riječi na kojem je panel moderirala Ljubica Jurič, – urednica portala She.hr a sudjelovali su Zora Bjelousov, novinarka, blogerica, urednica portala Femina.hr i odnedavno autorica knjige “Samo svoja”, Alis Pečarić Marić, osnivačica bloga “Čitaj knjigu”, Martina Požgaj, urednica najprodavanijeg ženskog mjesečnika “Ljepota&zdravlje”, Marko Josipović, najmlađi hrvatski gastrobloger, Dario Zurovec, gradonačelnik Svete Nedelje te sama Magdalena Bešker. Panelisti su se složili da pisana riječ itekako ima budućnost te da je samo treba prilagoditi današnjem vremenu i potrebama milenijalaca.
Zora Bjelousov koja je nedavno sama izdala knjigu prigodnog naziva “Samo svoja” osvrnula se na potrebu za originalnošću i praćenjem svoje vizije, s kojom se u potpunosti slaže i Magdalena koja je svojedobno na hrvatsko tržište prva uvela personalizaciju planera, rokovnika i drugih proizvoda. Prije dvije godine oduševila je domaću javnost i personaliziranim etuijem za putovnice. Kroz godine njezine su proizvode i drugi počeli kopirati pa gotovo identične možete pronaći i na Interliberu. Kao znak zahvalnosti za svoje vjerne kupce, Magdalena je pripremila Catrice ruž za usne gratis uz svaki kupljeni ovogodišnji Moj planer.
Osim toga, sve koji posjete Magdalenin štand očekuje i bogata nagradna igra. Naime, pofotkajte se uz Magdalenin štand, objavite fotografiju na svom Instagram ili FB profilu (opcija public) uz hashtag #biramoriginal osvojite poklon-paket koji uključuje poklon-paket Avon kozmetike, beauty poklon-paket koji je pripremio časopis Ljepota&zdravlje, Rose vino vinarije Kutjevo te personalizirani passport etui Ulice snova. Više doznajte na IG: @mojplaner i FB: Moj Planer by Magdalena Bešker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu