Categories Događanja

NE PROPUSTITE online program “Zen u biznisu”

ZEN In Business novi je program Dragane Jovanović, renomiranog life, health i business cocaha i trenera za osobni razvoj, krojen po mjeri suvremenog i uspješnog poslovnog čovjeka, a alati koje nam nudi u današnjoj užurbanoj i stresnoj poslovnoj svakodnevici nameću se kao apsolutni „survival kit“ svakog uspješnog managera i poduzetnika! „Uspjeh znači biti uspješan svaki dan, u karijeri, ali i na privatnom planu! Uz moj novi program ZEN In Business kojeg provodim kao seminare i couchinge u malim grupama, a uz to sam kreirala i online seminar sa jednostavnim, provjerenim i dnevno primjenjivim alatima za vaš poslovni i osobni recharge i reset, naučit ćete praktične tehnike koje vas osposobljuju za prevladavanje stresa u užurbanoj svakodnevici i živjet ćete punim plućima od 0 do 24“, naglašava Dragana Jovanović.

Dragana je, naime, na vrhuncu svoje odvjetničke karijere, napustila siguran posao u državnoj upravi i posvetila se izučavanju tehnika osobnog razvoja. Kao i na samim počecima svoje druge ali i još blistavije karijere, i danas čvrsto zastupa stav da su lični razvoj i briga o sebi osnova svakog uspjeha! U međuvremenu smo iz pera Dragana Jovanović dobili i dva bestselera – self-help priručnike „Sreća je u nama“ i hit knjigu „Uspjeh je u nama – čarobna kutija alata za osobni razvoj“, a uz novi program ZEN In Business, pojavila se i istoimena knjiga-priručnik, kao dopuna seminara i online seminara.

Seminar ZEN In Business kupite na edukacijskoj platformi BBEE https://bbee.co.rs/course-details/zen-in-business. Tu se program Dragane Jovanović, prve stručnjakinje iz regije i zvijezde biznisa i antistresne edukacije, nalazi, rame uz rame, uz svjetska imena biznis konzultanata i edukatora poput Briana Tracyja, Marshalla Goldsmitha i mnogih drugih autoriteta.

Više o Dragani Jovanović: http://www.draganajovanovic-bodysoul.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu