Categories Događanja

Časopis „Ljepota&zdravlje“ proslavio je 10. rođendan u predivnoj atmosferi Galerije Kranjčar

U jedinstvenom ambijentu zagrebačke Galerije Kranjčar časopis „Ljepota&zdravlje“ u društvu brojnih poznatih lica i svojih dugogodišnjih partnera u petak, 8. ožujka 2019., proslavio je svojih prvih 10 godina na hrvatskom tržištu.

Elegantan i minimalistički prostor zagrebačke Galerije Kranjčar na adresi Kaptol 26, u petak je, na sâm Dan žena, osvanuo ukrašen ružičastim ružama u znak proslave 10. rođendana najprodavanijeg ženskog lifestyle mjesečnika, časopisa „Ljepota&zdravlje“. Pod pokroviteljstvom svog dugogodišnjeg partnera, brenda proizvoda za njegu kože koje preporučuju dermatolozi, Eucerina, omiljeni ženski časopis okupio je brojne uzvanike koji su uživali u ugodnoj atmosferi Galerije na Kaptolu. Senka Bulić, Judita Franković, Indira Levak, Ivana Paradžiković, Renata Končić Minea, Tihana Harapin Zalepugin, Đurđica Vorkapić, Iva Šulentić, Mirjana Mikulec, sestre Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić, Tara Rosandić, Renata Sopek, Iva Viljevac, Diana Viljevac, Nenad Korkut, Miran Kurspahić te brojni partneri i cijenjeni suradnici časopisa „Ljepota&zdravlje“ uveličali su proslavu koja je, osim jednog desetljeća uspješnog djelovanja časopisa, slavila i žene. Uz Janu kao službenu vodu događanja, uzvanici su uživali i u pjenušcima i pićima grupe In Vindico, a sve su začinila i Đakovo vina te Vina Perak. Cewe je omogućio printanje fotografija ravno iz pametnih telefona, pa su posjetitelji ponijeli uspomenu na ovo lijepo druženje, dok se za prekrasne cvjetne aranžmane pobrinuo Cvit Happens, a za balone Baloni Pleter. Divne poklone za uzvanike osigurali su Hippy Garden, Boudoir, Znanje, Iva Viljevac, Hysteria Concept Store i Vintage Circus Fashion.

Ksenija Lokas

Indira Levak

Judita Franković

Senka Bulić

Tara Rosandić

Tihana Harapin Zalepugin

Đurđica Vorkapić

Mirjana Mikulec

Morana Saračević i Martina Čičko Karapetrić

Renata Sopek

Ivana Paradžiković

Iva Šulentić

Renata Končić Minea

Zvonimir Ferina

Proslava 10. godina časopisa „Ljepota&zdravlje“ označila je i otvaranje izložbe „Žene, ženama“ koju je „Ljepota&zdravlje“ realizirala u suradnji s Avonom i udrugom Sve za nju, te uz potporu Europskog parlamenta s ciljem promocije poboljšanja ravnoteže spolova na svim razinama, a u sklopu kampanje ovajputglasam.eu. U Galeriji Kranjčar je tako predan i ček „Ljepote&zdravlja“ i Avona udruzi Sve za nju, povodom 15 godina borbe protiv raka dojke u Hrvatskoj.

Izložba „Žene, ženama“, čije fotografije potpisuje cijenjeni Zvonimir Ferina, a koncept Nikola Grbin, može se pogledati u zagrebačkoj Galeriji Kranjčar na adresi Kaptol 26, od 9. do 12. ožujka 2019., i to u subotu od 11 do 15 sati te od ponedjeljka do srijede od 12 do 19 sati.

Nikola Grbin (glavni urednik časopisa Bravacasa i autor koncepta izložbe “Žene, ženama”), Matea Martek (glava urednica časopisa Ljepota&zdravlje, Ljiljana Vukota (Udruga Sve za nju) i Jasminka Bračanov (direktorica marketinga časopisa Ljepota&zdravlje)

Ljiljana Vukota (Udruga Sve za nju) i Jasminka Bračanov (direktorica marketinga časopisa Ljepota&zdravlje)

Predstavnici ureda Europskog parlamenta u Hrvatskoj

Elena Grgac, Marija Vukojević i Jasna Kačar

Sonja Brkić i prijateljica

Iva Viljevac

Diana Viljevac

Ivan Friščić i Mirta Bajzek

Žana Dinić i pratnja

Nenad Korkut

Miran Kurspahić

Ines Preindl

Petra Sikirić

Andrijana Subotić Pjajčik

Nela Erdelji, Ana Crljen Galović, Sonja Laptoš, Hana Radmanović

Sara Broz u pratnji prijateljice

Doris Fatur i prijatelj

Anđela Prolić dr. med. i Matea Martek

Gordana i Magdalena Cijanović, Nikola Grbin

Elizabeta Penić, Ljubica Jurić i Alma Radoš

Darija Kovačević, Zora Bjelousov, Zrinka Kulušić i Magdalena Bešker

Matea Martek, Nikola Grbin, Jasminka Bračanov i Zvonimir Ferina

Boban Spasojević i Inana Grossi

Sanela Kovačević Nelly

Borna Kotromanić

Katarina Pavliša

 

Nika Brlečić, Hrvoje Vukov i Inana Grossi

Roberto Radić, Zora Bjelousov i Petra Rožman

Josipa Vrsaljko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu