Categories Događanja

BOŽIĆNI BAZAAR koji ne smijete zaobići održava se u samom centru Zagreba!

Sutra u concept storeu Hysteria započinje Xmas Bazaar. Osim aktualne kolekcije brenda Maks Saše Maksimiljanović, na bazaru će se po prigodnim cijenama naći i asortiman Gooma branda, torbe MDK – Mirande Kaloudis, komadi iz kolekcija nakita Aumorfie, Smiljke Franjić, M’art’e, te posebna kolekcija lucky charm narukvica i ogrlica grčke dizajnerice Ioanne Liberta. Specijalno povodom blagdana u ponudi će biti i asortiman za psiće novog brenda Double Trouble Dog Boutique. Bazar će u Hysteriji potrajati sve do subote popodne, a bit će to idealno mjesto za kupnju božićnih poklona u posljednji tren.

Prosinac je najljepši mjesec u godini, ali isto tako i najhektičniji. Od silnih obveza i gradskih gužvi teško stignemo u miru izabrati poklone za svoje najdraže. Upravo zato su u Hysteriji odlučili napraviti mali bazar i u mirnom blagdanskom ambijentu dvorišta Tesline 9 pružiti shopping bez nervoze, te uz kolačiće i prigodna pića.

U bogatoj ponudi blagdanskog bazara posebno će se istaknuti unikatna kolekcija lucky charm narukvica i ogrlica grčke dizajnerice Ioanne Liberta koja će biti ekskluzivno u ponudi samo za vrijeme trajanja bazara. Dizajnerica poznata po vrhunskoj ručnoj izradi minijatura od srebra ususret 2018. godini pripremila je pet novih motiva na narukvicama i ogrlicama koje donose sreću u nadolazećoj godini. Tako će se u ponudi između ostalog moći naći motivi krila s ugraviranim brojem 18, zgodni komadići sira s natpisom „say chesse to 18“ te Lucky Bone narukvice i ogrlice.

Osim Ioanne Liberta, u ponudi će biti i kolekcije nakita naše dizajnerice, odnedavno članice ULUPUH-a, Smiljke Franjić. Ogrlice, prsteni, naušnice i narukvice sa Smiljkinim potpisom karakterizira precizna ručna izrada te atraktivni materijali kao što su fosilni hrast, aluminij, mesing i bronca. Idealni poklon za nekoga tko voli masivnije komade nakita i pomalo avangardni stil. Mlada dizajnerica brenda M’art’a, Martina Siketić, kao idealne poklone vidi narukvice i prstenje koje izrađuje od kombinacije metala i raznih materijala. Uoći Božića odlučila je prošiti svoju prvu kolekciju naziva Geometrija, te ćemo na bazaru imati priliku vidjeti i neke potpuno nove komade.

Ovo modno druženje bit će idealna prilika i za kupnju dizajnerskih komada iz aktualne Maks kolekcije, a svim kupcima dizajnerica Saša Maksimiljanović daruje 30% popusta. Dizajnerica Barbara Perica, osim gumenih torba njezinog Gooma Branda, pripremila je i kožne torbe i etuie, te poseban asortiman remenja i ogrlica od gume, idealnih za originalni poklon pod bor. S obzirom da brojne klijentice Hysterije imaju psiće, tokom četiri dana trajanja bazara, u ponudi će se naći i dio asortimana nedavno otvorenog online butika za psiće. Double Trouble Dog Butik će prilikom gostovanja u Hysteriji predstaviti vodilice i ogrlice koje vlasnice ovog malog raja za psiće, Sonja Kireta i Petra Miklenić, same proizvode, te prigodne blagdanske kaputiće za psiće. U ovoj iznimno bogatoj i raznolikoj ponudi neće biti problem pronaći sve poklone koji su vam potrebni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu