Categories Događanja

BORBA ZA SVAKI KOMAD! Brojni poznati na ekskluzivnom shopping eventu Erdem X H&M!

Nakon spektakularnog predstavljanja kolekcije ERDEM X H&M u kultnoj kavani Corso, sinoć je na istom mjestu održan ekskluzivan shopping. Kavana Corso sinoć je bila destinacija svih zaljubljenika u modu i shopping.

#erdemxhm @erdem plijen. 💋@nick_februar

A post shared by Ana Butigan (@anbutigan) on

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je u opuštenoj shopping atmosferi i odličnoj glazbi za koju je bila  zadužena poznata DJ-ica Ela.

Ovaj jedinstveni shopping u čarobnom interijeru koji je u vječno proljeće transformirao akademski slikar i cvjećar okupio je brojna poznata lica među kojima su bili Ljupka Gojić Mikić, Nevena Rendeli, Kristina Bradač, Mirjana Mikulec, Marija Borić, Tamara Garbajs, Barbara Kolar, Isabela Rakonić, Iva Šarić Leko, Ana Maras Harmander, Jasmina Bagarić i brojni drugi.

Proslava ERDEM X H&M kolekcije i shopping dobili su status društvenih događaja godine.

Kolekcija ERDEM x H&M bit će dostupna u odabranim H&M trgovinama širom svijeta, kao i na web stranici hm.com, od 2. studenog u Zagrebu u Centru Cvjetni.

Erdem je za H&M dizajnirao potpuno novu kolekciju za žene i po prvi put ikada i kolekciju za muškarce.

Casual Halloween look 👻 #halloween #missguided #dress #littleblackdress #ootd

A post shared by Dina Plevnik Hajduk (@beautyhunterella) on

Erdem vjeruje u snagu ljepote, istraživanje povijesnih referenci i unošenje osobnih iskustava i priča u svaki odjevni predmet koji izrađuje.

Dizajner se za kolekciju ERDEM x H&M ponovno vraća i reinterpretira dizajnerska rješenja i teme iz nekih od svojih najuspješnijih kolekcija, poigravajući se uzorcima, materijalima i istančanim umijećem po kojima je poznat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu