Categories Karijera & novac

ŽELITE LI BITI BOLJI NA POSLU, ovo ponesite od kuće sa sobom na posao

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES/THINKSTOCK

Produktivnost na poslu ima mnoge uzroke i faktore koji na to utječu, no izgleda da postoji jedan koji se ne vidi na prvu, ali znači jaako puno – šlape!

Da, šlape na nogama tijekom radnog vremena… što je vjerojatno normalno većini ljudi koji rade od kuće, no “običnim” zaposlenicima to uglavnom ulazi u sferu znanstvene fantastike, čak i onima koji rade u tvrtkama koje ne polažu toliko na dress code.

E sad bi se i to moglo promijeniti, naročito ako gurnete šefu po nos činjenicu da je istraživanje koje je provela britanska tvrtka Shoegarden pokazalo da izbor obuće utječe na produktivnost zaposlenika, a najučinkovitijima su se pokazali oni koji na poslu nose baš šlape!

“Udobnost dokazano povećava produktivnost, a ima li što udobnije od mekanih i toplih papuča?”, objasnili su svoje rezultate istraživanja.

S druge strane, ništa ne može brže pokvariti nečije raspoloženje od neudobnih cipela koje stišću ili žuljaju, a s razlogom se u trenu osjećamo puno bolje čim pri dolasku kući uskočimo u udobne kućne papuče.

Stoga, umjesto štikli, u torbi za posao mjesto trebaju pronaći šlape… a možda i šef shvati kad vidi rezultate.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu