Categories Karijera & novac

OVO RADE SVE ŽENE prije razgovora za posao

FOTO: GULIVER/THINKSTOCK

Razgovor za posao prilično je stresan za svakoga, no postoji jedna stvar koju radi velik broj žena, a ne biste to baš očekivali od njih…

Naime, kao što znamo, osim što treba saznati sve o tvrtki u kojoj ste se prijavili za radno mjesto i odabrati reprezentativnu odjevnu kombinaciju, potrebno je napraviti još puno toga kako biste se uvjerili da će razgovor proći u najboljem redu.

Žene se na razne načine trude kako bi na razgovoru ostavile dobar dojam na poslodavca, a jedna od stvari koju rade je prilično iznenađujuća.

Kako piše britanski “Miror”, ispostavilo se da postoji jedna stvar koju veliki broj žena radi prije samog intervjua, a to je skidanje vjenčanog prstena.

Prema podacima ekonomskog portala Credit angel, gotovo trećina žena skida prsten prije razgovora s potencijalnim novim poslodavcem.

Iako se ova statistika odnosi samo na žene koje su u braku, ipak se mora priznati kako je 29 posto i dalje prilično veliki postotak žena koje se boje da će biti diskriminirane zbog svog bračnog statusa.

IZVOR: METRO-PORTAL.RTL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu