Categories Njega

OTKRIVENA JE TAJNA kako možete izgledati mlađe i do šest godina i to odmah

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Kako bi izgledale mlađe i privlačnije, žene se, ako imaju mogućnosti, podvrgavaju različitim tretmanima. Kozmetički tretmani, drastičnije metode kao što je ubrizgavanje injekcija botoksa da bi se „ispeglale“ bore, plastična kirurgija kada ni to ne pomaže dovoljno… Međutim, jeste li znale da postoji jedan vrlo lak način kako da u trenutku izgledate šest godina mlađe? Niste? Evo prilike da saznate za njega.

Ova metoda je potpuno neinvazivna i zapravo uopće ne mijenja vaš fizički izgled. Nije ni skupa (dobro, neke varijante mogu biti skuplje, ali podjednako dobro funkcionira i ona jeftina varijanta). A metoda je… Vjerovale ili ne, metoda je miris grejpa. Funkcionira kad god je muški svijet u pitanju.

O čemu se ovde radi? Provedeno je jedno prilično opširno istraživanje o tome što sve može navesti muškarce na to da pomisle kako je žena mlađa nego što to jest. Pokazalo se, na iznenađenje svih, da je jedino učinkovito sredstvo – miris grejpa, i to vrlo učinkovito: miris grejpa naveo je muškarce na to da pomisle kako je dama čak šest godina mlađa!

Što to za vas znači? Kada želite da vas neki muškarac doživi kao mlađu, poslužite se grejpom. On može biti u vidu ukusne (i vrlo zdrave!) voćne užine čiji će miris ostati na vama, ili prije njegovog posjeta ogulite grejp tako da se miris zadrži u prostoriji (veliki broj muškaraca ne voli okus grejpa, tako da ne znamo kako bi funkcioniralo to da njega ponudite ovim voćem – mada bi tako, očigledno, najjače osjetio njegov miris), ili, ako vam se više sviđa, koristite kupku s mirisom grejpa. Postoji, naravno, i skuplja varijanta: da pronađete neki parfem koji u svom sastavu sadrži sastojak grejpa.

Dakle, drage naše dame, slobodno zaboravite na ne baš zdrave i bezopasne metode kao što je botoks – kada želite izgledati mlađe, otiđite u najbliži dućan i nabavite grejp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu