Categories Make-up

TRIK KOJI ĆE VAS SPASITI ako nemate iskustva s nanošenjem bronzera

Jedan od najčešćih savjeta za brigu o koži lica jest korištenje krema i tekućih podloga koji u sebi imaju zaštitni faktor protiv sunca. Iako je to korak koji nikako ne biste smjeli preskakati, zna se dogoditi da su zbog toga vrat i lice par nijansi svjetliji od ostatka tijela. Srećom, osim aplikacije tamnije nijanse tekućeg pudera, ovom se problemu može doskočiti korištenjem bronzera koji će vašem licu dati dubinu.

br3

Bronzer je izrazito popularan proizvod, međutim, neki mu još nisu odlučili pokloniti povjerenje zbog nesigurnosti u način aplikacije. Početnicima će biti drago da postoji trik kojim možete izbjeći pretjerivanje i nanijeti bronzer da izgleda potpuno prirodno! Umjesto nanošenja bronzera nakon tekuće podloge, stavite ga prije. Dakle, nakon što na lice namažete hidratantnu kremu (i primer), velikim mekanim kistom nanesite mat bronzer na rubove čela, ispod jagodica i na liniju između čeljusti i vrata. Ako imate shimmer bronzer, fokusirajte se na obraze (možete ga lagano nanijeti na bradu i uzduž nosa). Nakon toga, nanesite tekuću podlogu i po potrebi istim kistom, kojim ste već nanijeli bronzer, prijeđite preko lica (bez da opet četkicu uronite u bronzer).

br

Ovaj obrnuti način nanošenja idealan je za početnike jer se tako izbjegava pretjerivanje, ali i stvara dojam veće prirodnosti. Iako je najbolje koristiti kremasti bronzer na ovaj način, funkcionirat će i praškasti proizvod koji će se “zalijepiti” za kremu pa se neće previše pomicati po licu.

IZVOR: JOLIE.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu