Categories Make-up

OTKRIVAMO VAM SVE o novoj liniji kozmetike Chanel

Prema prvi dostupnim fotografijama i opisima, čini se da je kuća Chanel uspjela napraviti još jednu kolekciju šminke koju će poželjeti cijela beauty zajednica. Sastoji se od 25 zanimljivih proizvoda, inspiriranih proputovanjem kroz američku državu Kaliforniju. Naziv “Travel Diary” je, stoga, vrlo logičan i jasan.

Chanelova globalna dizajnerica u području boja i šminke, Lucia Pica, izjavila je kako je pri stvaranju ove kolekcije na umu imala nekoliko stvari. Za početak, željela je napraviti nešto što će odražavati trenutak u kojem se nalazi, odnosno njezino tadašnje raspoloženje.

Uz to, kolekcija treba odražavati sve elemente predivnih vizura koje je gledala vozeći se Kalifornijom, od zalazaka sunca, svitanja zora ili živopisnog centra Los Angelesa.

Svaka od nijansi u ovoj kolekciji inspirirana je upravo bojama koje je vidjela na svom putu i htjela je da one budu vjerno prenesene.

Kolekcija se sastoji od kremastih sjenila za oči, samostalnih ili u paleti, tekućeg tuša za oči, lakova za nokte, ruževa, olovaka za obrve, sjajila te glavnog proizvoda kolekcije – 3 u 1 paletom koja se sastoji od korektora, rumenila i highlightera.

IZVOR: BURO247.HR

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu