Categories Make-up

OTKRIVAMO VAM kako zadržati savršenu liniju tuša po ovim vrućinama

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Čak i ako se uspijemo natjerati na šminkanje, kad izađemo na ove vrućine koje nas nemilosrdno muče danima, već za desetak minuta izgledamo “rastopljeno”.

Kako se onda našminkati u ljetnim danima, i to u retro stilu, pitale su nas brojne čitateljice, a mi donosimo tri odlična trika za fiksiranje tuša na kapcima.

1. U korektoru je spas

Prije nanošenja tuša i sjenila, na kapak nanesite korektor i lijepo ga razmažite. Korektor će fiksirati šminku i spriječiti njezino razlijevanje i otapanje. Naravno, možete koristiti i primer za kapke, ali ovo je jeftinija varijanta.

2. Čarobni prah

Kad povučete crtu tušem, oprašite je četkicom na koju ste nanijeli malo transparentnog pudera ili pudera u prahu, a zatim dodajte još jedan sloj tuša kako biste popravili boju. Linija će ostati fiksirana satima.

3. Kupite vodootporni tuš ili olovku

Vodootporna šminka nije namijenjena samo šminkanju za plažu i bazen. Idealan je izbor za velike vrućine, pogotovo za žene čije se lice brzo masti.

Savjet plus: vodootpornu šminku malo je teže skinuti običnim preparatima za skidanje make-upa. Taj problem riješit ćete baby uljem, koje neće nadražiti oči, a šminku će skinuti u trenu.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: 100POSTO.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu