Categories Make-up

NAJBOLJI TRIK za prikrivanje podočnjaka i svježinu lica

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Hit su osvježavajući gelovi, zatim anti-age komponente, na primjer, hijaluronska kiselina, a onda i palete korektora u više nijansi. Od biljaka zahvalni su Aloe vera, ekstrakt drveta yarumo, oštrolisna veprina, kamilica, arnika… Što se tiče boje, drogerije i parfumerije nude niz korektora i paleta posebno formuliranih za ovo tanašno područje.

Kada kupujete korektor, obratite pozornost na to da nije gust kako tekstura ne bi ušla u borice oko očiju i još jače ih istaknula. Nijansa slobodno može biti malo svjetlija, ona daje dojam iluminatora.

Iako nam je danas dostupna široka ponuda paleta korektora, postoji i pokoji trik iz kućne radinosti. Crvene točkice, mrljice i crvenilo općenito uspješno prekriva zelena boja. Dakle, ako imate male crvene prištiće ili mrlje, možete ih prekriti lagano zelenim matiranim sjenilom ili olovkom za oči zelene boje.

Crveno-narančasti ruž za usne prekriva smeđe i genetski nasljedne podočnjake, a nanesite ga iz unutarnjega kuta oka do vanjskog uz rub obrva. Žućkaste boje prekrivaju plave i ljubičaste podočnjake, a one smeđe isto tako prekriva i ružičasta boja. Osim toga, na domaći način možemo riješiti i vrećice – ujutro stavite na podočnjake dvije ohlađene žlice, koje ste večer prije stavili u hladnjak.

A kako nanijeti klasičan korektor? Nanosite ga na prirodnom svjetlu i dobro ravnomjerno razmažite tako da ne biste imali kontraefekt. I, naravno, nemojte zaboraviti: navečer skinite svu šminku, a područje oko očiju redovito njegujte kvalitetnim hidratantnim kremama i uljima, poput ulja noćurka.

IZVOR: 24SATA.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu