Categories Make-up

NAJBOLJI SAVJETI za savršen novogodišnji šljokičasti look!

Trend koji se uvijek iznova vraća u vrijeme blagdana i nove godine svakako su glitter, tj. šljokice kojima krasimo kapke i usne. Moramo se složiti da ovaj trend nikako nije primjeren za dnevna izdanja, no izvrstan je za koncerte, festivale, izlaske i posebne prilike – kada želite da sva pažnja bude usmjerena na vas.

No šljokice znaju biti vrlo teške za korištenje i poprilično naporne za ukloniti, a posebice ako ih imate na noktima! Da biste lakše podnosili ovaj nevjerojatan trend i izbjegli sve pogreške, donosimo pet jednostavnih trikova i savjeta za nanošenje šljokičastog make-upa.

1) Možete birati između sitnih šljokica, zrnastih šljokica i ravnih šljokica, a preporučujemo vam srebrnu, zlatnu, ružičasto zlatnu, crnu, bijelu i hologram za najtrendi izgled. Pitate se kako ih nanijeti i skinuti? Nanosite ih pomoću ljepila za kožu, a skidate pomoću ljepljive trake!

2) Kožu održavajte svježom i s ne previše gotovim make-upom – neka izgleda prirodno. Birajte BB kreme.

3) Uklonite sav dodatan sjaj sa svoga lica, jer smo sigurni kako ne želite da vam se cijelo lice sjaji. Matirana podloga i šljokičaste oči izgledat će savršeno zajedno.

4) Poigravajte se s DIY šljokičastim tuševima. Nanesite tanku liniju ljepila za kožu i preko toga kistićem nanesite željene šljokice. Kombinacija ima beskraj!

5) Za hrabriji look birajte crnu olovku za oči i nanesite je unutar gornje i donje linije trepavica.

IZVOR: WALL.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu