Categories Make-up

MUČI LI VAS KAKO KOMBINIRATI olovku i ruž za usne?

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Ako ste izbjegavale olovke za usne, sigurno ste imale dobar razlog za to – niste bile dovoljno vješte u šminkanju, ili jednostavno niste pronašle odgovarajuću nijansu. Ipak, budite sigurne – olovka za usne popravlja kompletan dojam.

Postojana boja
Kako bi vam ruž ostao što duže na usnama, prije njega nanesite olovku za usne – zanimljivi trik mnogih poznatih dama. Osim što čuvaju boju, olovke je i intenziviraju. Ruž će ostati na svome mjestu, a usne će izgledati savršeno.

Punije usne
Često od visažista možete čuti da nema ničeg ljepšeg od punih, zdravih, ružičastih usana. Ako nemate prirodno pune usne, olovke su tu – samo za vas. Ovisno o boji ruža, odaberite svjetliju ili tamniju nijansu olovke.

Naučite kako pravilno nanijeti olovku
Za mekane usne prije nanošenja olovke obavezno osvježite usne balzamom. Nikad ne započinjite crtanjem potpuno zatvorenih usana jer će vam biti potreban savršen uvid na točan početak i završetak linije. Također, dobro naoštrite olovku i zagrijte vrh tako što ćete ga protrljati između palca i kažiprsta. Olovku nanesite lagano kako ne biste ogrebali usne.

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

IZVOR: MAKE-UP.HR

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu