Categories Make-up

Četiri fantastična make-up looka stvorena za doček Nove godine

Za kraj uspješne 2016. godine make up artist Kosta Miljković lansirao je svoju prvu beauty kampanju u kojoj predstavlja četiri odlična make up looka stvorena za doček Nove godine!

Ispred objektiva fotografa Marka Grubišića predivna Laura Braćun (Talia models) osvanula je u četiri potpuno različita make up looka predstavljajući Kostino viđenje, ne samo novogodišnjeg glam looka, nego i presjeka svjetskih make up trendova. U osmišljavanju make up lookova Kosti je pomogao jedan od najpoznatijih hrvatskih make up artista Saša Joković.

„Stvarne žene su mi uvijek inspiracija i svaki make up iz kampanje je nosiv i u stvarnom životu. Smatram da je potrebno imati lijepo izgrađenu unutrašnjost da biste bili lijepi i izvana, a stav je ono što vam dozvoljava da eksperimentirate s različitim make upovima. Od njega zavisi kako ćete iznijeti šminku, kako ćete s njom izgledati i u kojem make up stilu ćete se najbolje pronaći!“, objašnjava make up artist Kosta Miljković.

Upravo u predstavljena četiri make up looka svaka žena može naći onaj koji je stvoren za nju. Prvi look će oduševiti ljubiteljice prirodnog i prozračnog make upa. U njemu prevladavaju breskvaste nijanse na očima, usnama i obrazima, a cijeli look je zaokružen burgundy maskarom.

Ako pak preferirate dramatičan i sve samo ne decentan make up, za vas je stvoren drugi look koji je karakterstičan po ultrasjajnom crnom ružu i bakrenim očima, što pruža dozu avangarde. Ukoliko želite biti drugačiji i primjećeni, onda je to definitivno make up koji vam pristaje!

„Svaka žena se voli osjećati seksi, a crveni ruž je njeno tajno oružje. Upravo njega sam u trećem look kombinirao uz tamno izvučene oči, kako bi dobio vamp izgled. Na posljednjem make upu sam se poigrao sa sjajem za usne, koji sam nanosio na oči koje su kompletno obojene u tirkiznu boju. Često volim raditi one color make up“, ističe Kosta.

Upravo posljednji look, u kojem je sjenilo, maskara i olovka za oči iste boje, oduševit će sve one žene koje vole eksperimentirati s make upom i ne boje se iskoračiti iz svoje sigurne beauty zone.

„Već par sezona je moderan takozvan glossy look, tako da je prozirno sjajilo dobilo široku primjenu na cijelom licu. Osim na usne, prozirno sjajilo možete staviti i preko kapaka. Na taj način dobit ćete mokar i glamurozan izgled. Trebalo bi pripaziti i na količinu sjajila koju nanosite na kapak – potrudite se da ona bude minimalna kako biste izbjegli nakupljanje sjaja i sjenila na pregibima kapka“, savjetuje Kosta.

Svojom prvom make up kampanjom Kosta je zaokružio uspješnu 2016., najavljujući nove projekte već na samom početku 2017. godine. Jedan od njih je škola šminkanja koja će se u veljači održati u Banja Luci.

FOTO: Marko Grubišić
MODEL: Laura Braćun (Talia Models)
MUA: Kosta Miljković
GRAFIČKI PRIJELOM: Robert Sever

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu