Categories Ljepota i njega poznatih

TRI BEAUTY TAJNE jedne od najljepših žena svijeta – Priyanke Chopre

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Priyanka Chopra danas je uspješna glumica i u Hollywoodu te Bollywoodu, no pravu karijeru započela je 2000. godine kad je osvojila titulu Miss Svijeta. Izdvojili smo tri beauty tajne slavne glumice koje svi možemo kopirati.

Prirodna kozmetika 

Priyanka vjeruje u blagodati organske kozmetike, stoga ne čudi podatak da najviše voli sama raditi maske za lice, tijelo i kosu, čije je recepte naslijedila od mame i bake. Za usne radi piling od morske soli i ružine vodice, kojima nježno istrlja ovo područje. Kosu njeguje i hidratizira maskom od jogurta i meda, a za suhu kožu tijela koristi pripravak imena ubtan. Pripravak se sastoji od 200 grama brašna od slanutka, u koji se doda nekoliko kapi limuna i jogurta tako da se stvori glatka pasta. Nakon toga, u smjesu doda sandalovinu u prahu i malo kurkume, potom nanese na tijelo, drži 30 minuta, a zatim se otušira.

U vodi je spas

Kada nije na snimanju, Priyanka ne nanosi šminku na lice, no svejedno ga zaštiti od zračenja nanošenjem kreme za sunčanje ili kokosovim uljem. Još jedna od tajni njezine ljepote jest ispijanje velikih količina vode u kojoj se prethodno iscijedi limun, što pridonosi čišćenju toksina iz tijela, ali i potiče rad metabolizma.

Zdrava prehrana

Za održavanje fit figure i zdrave kože važno je zdravo se hraniti. Priyanka obožava hranu, ali i pazi na to da se zdravo hrani, stoga se na njezinom jelovniku najviše može naći piletina, puretina i nemasne bjelančevine u kombinaciji s puno voća i povrća. No, kako ne bi bilo sve ”tako zdravo”, vikendom si priušti pokoji desert.

Emma Matković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu