Categories Ljepota i njega poznatih

PRIPREMITE SE! Jennifer Lopez otkrila je tajnu svog izgleda

Možete provesti sate i sate na njezinom Instagram profilu a da vam opet ne bude jasno kako ta žena uspijeva izgledati tako dobro.

Jennifer Lopez izgleda sve bolje iz godine u godinu. Otkrila je tajnu svoje prehrane i njege zahvaljujući čemu uspijeva tako dobro izgledati i osjećati se.

Rekla je da ne jede prerađenu hranu i da je sva hrana koju jede organskog podrijetla. Za ručak pojede losos i salatu od povrća, a tu se mora obavezno naći brokula, paprika i sjemenke.

Coffee talk at the #todayshow

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Raspored ove dive je uvijek prepun pa ona ne stiže uvijek dobro jesti. Zato nastoji, ako nešto gricka između obroka kada osjeti glad, da to bude zdravo.

“Uvijek imam neke zdrave grickalice sa sobom, bilo da je to povrće ili voće”, rekla je JLo.

Njezin novi dečko u nedavnom je intervjuu otkrio da pjevačica ima i slabosti, a to su sladoled s čokoladnim čipsom i čokoladni muffini. Pjevačica ima i dva osobna trenera pa kad je u LA-u, vježba s Tracy Anderson, koja je poznata po oblikovanju tijela Gwyneth Paltrow i Katie Lee. U New Yorku, pak, vježba s Davidom Kirschom. Sviđa joj se to što oni imaju različite programe vježbanja koji joj omogućavaju oblikovanje tijela.

#BeTheGirl #HappyFriday 💪🏼😘 @DavidKirsch #gettinitin

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Osim toga, Jennifer ne puši i ne konzumira kofein, a ako pije kavu, ona je uvijek bez kofeina. Koža joj je mlada i njegovana jer se rijetko izlaže suncu.

Kako bi pobijedila svoju žudnju za slatkišima, poseže za proteinima koji je dugo drže sitom te griješi i ne konzumira šećer.

IZVOR: MTV.COM.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu