Categories Ljepota i njega poznatih

POGLEDAJTE OSAM BEAUTY LEKCIJA bivše američke prve dame Jackie Kennedy

FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES
FOTO: GULIVER/GETTY IMAGES

Jackie Kennedy, jedna od najpoznatijih prvih dama SAD-a, zauvijek će ostati poznata kao jedna od najvećih američkih ikona stila. Iako više nije među nama, uvijek će se smatrati ikonom prirodne ljepote. Zato smo za vas izdvojili nekoliko beauty savjeta Jackie Kennedy koje možete koristiti u svojoj dnevnoj rutini.

Čistite lice sapunom koji sadrži sastojke Mrtvog mora

Jackie je uvijek bila u mogućnosti isprobavati različite vrste kozmetičkih proizvoda, no najdraži joj je bio sapun sa sastojcima Mrtvog mora. Sapun je napravljen od mulja Mrtvog mora, a bogat je kalcijem, kalijem, magnezijem i odličan je za pomlađivanje i piling.

Odaberite vlastiti parfem 

Jackie je uvijek mirisala isto i na taj način učinila je parfem isključivo ”svojim”. Izaberite parfem koji vam najbolje odgovara i budite mu vjerni.

Nonšalantni izgled

Kada imate bad-hair day, poslužite se Jackienim “trikom”. Preko kose zavežite svilenu maramu, a izgled upotpunite velikim naočalama koje će prikriti bilo koju nepravilnost.

Investirajte u skuplju kremu za lice

Kako bi spriječila starenje, Jackie je uvijek ulagala u skuplju kremu za lice koja bi joj pomogla u očuvanju mladenačkog izgleda i vidno hidratizirala kožu.

Neka vam obrve uvijek izgledaju savršeno

Imajte na umu redovito uređivanje obrva. Osim toga, postoje različite olovke kojima možete popraviti nepravilnosti, popuniti praznine i lijepo ih oblikovati.

Ruž kao glavni dodatak 

Iako je Jackie Kennedy više voljela minimalistički izgled, nikada se nije pojavljivala bez ruža. Baš kao i Jackie, možete kombinirati ruž s odjećom koju nosite.

Uljem zaštitite vrhove svoje kose 

Frizura Jackie Kennedy smatra se jednom od najpoznatijih i najpoželjnijih frizura tog vremena. No sigurno svi znamo da je oko sebe imala tim stručnjaka koji se brinuo o njezinoj kosi. Ono što vi možete učiniti za svoju kosu jest to da ju zaštitite kvalitetnim uljem kako biste je održali zdravijom.

Korištenje pudera

Kao i krema za lice, puder koji koristite trebao bi biti bolje kvalitete kako biste što bolje prikrili nepravilnosti, ali i očuvali kvalitetu kože.

Emma Matković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu