Categories Ljepota i njega poznatih

Ecija Ojdanić otkriva: “Hrvatice općenito nisu sklone pretjerivanju u estetskoj kirurgiji i to mi se jako sviđa!”

Na koji način njegujete kožu?
Disciplinirana sam u skidanju šminke te nanošenju dnevne i noćne kreme. Jednom mjesečno idem na Med Visage tretman u Polikliniku Bagatin. To je ultrazvučni tretman koji uklanja bore, zateže opuštenu kožu te vraća i održava mladolik izgled lica, vrata i dekoltea. Na mene djeluje i njemu sam najvjernija.

Vaši savjeti za savršen ten?
Svakako je najvažnije temeljito čistiti kožu lica kod kuće. Obavezno svako jutro i navečer prije spavanja. Preko dana koristim laganu kremu sa zaštitnim faktorom, a preko noći obavezno hranjivu kremu s anti-age učinkom. Također, vrlo je važno paziti na prehranu. Prehrana bogata vlaknima, voćem i povrćem zaista će najviše utjecati na izgled vašeg tena. I puno ljubavi i optimizma!

Kako se borite s popucalim kapilarama na tijelu?
S kapilaricama nemam velikih problema, imala sam ih nekoliko samo na licu, no njih sam se riješila uz pomoć žutog lasera.

Kojim tretmanima za oblikovanje tijela vjerujete?
Tamo gdje pravilna prehrana i vježbanje postaju nemoćni, počinje djelovanje tretmana za oblikovanje tijela i redukciju celulita. Osobno sam isprobala velik broj tretmana, a sad sam vjerna Zerona hladnom laseru i Med Contour Multipower tretmanu.

Kako izgleda Vaša borba s borama?
Zdrava prehrana, kvalitetne kreme i make-up, redovita kućna njega i zaista dobar tretman za pomlađivanje lica.

Od koje su važnosti za Vas nutricionistički savjeti i zdrava prehrana?
Pobornik sam zdrave prehrane, a otkad sam se zaljubila u trčanje, još više pazim na to kako se hranim. Ljubiteljica sam mediteranske prehrane koja uključuje puno ribe, voće i povrća. Ona ne zahtijeva ništa drugo doli čistu, prirodnu i zdravu hranu!

Što se uvijek nalazi u Vašoj kozmetičkoj torbici?
Korektor, rumenilo, maskara i krema za ruke!

Vaš anti-age recept?
Kontinuirana njega, ali ne i opsjednutost, te zadovoljan i ispunjen život.

Što mislite o estetskim zahvatima i korekcijama na tijelu?
Nisam pobornik estetske kirurgije u smislu pretjerivanja. Ako netko ima problem s odstojećim ušima ili grbom na nosu, zašto ne?! Ako netko već u 30-ima ima izražene bore na licu, zašto ne bi probao hijaluronske filere ili Botox? Hrvatice općenito nisu sklone pretjerivanju u estetskoj kirurgiji i to mi se jako sviđa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu