Categories Kosa

POPULARNE FRIZURE u 2017. godini!

As the 50th anniversary of Marilyn Monroe's death approaches, these incredible images show how Marilyn Monroe was a paparazzi favourite back in her day

Ove ćemo frizure nositi u 2017. godini:

1. Potpuno ravna 

Među najtraženijim frizurama sljedeće godine bit će ravna, s razdjeljkom na sredini. Ovaj će vam izgled stajati samo ako imate zdravu kosu.

2. Visoki rep 

Skupite kosu i podignite je u visoki rep, bilo da se radi o ravnoj, valovitoj ili potpuno kovrčavoj kosi. Bitno je da je dobro zategnete, jer ćete na taj način zategnuti i lice.

3. Lagani valovi 

Ova je frizura već duže vrijeme u modi, a tako će se nastaviti i u nadolazećoj godini. Idealna frizura za opušteno druženje, ali mogu biti i elegantni i zabavni.

4. Dugačke šiške 

Frizura sa šiškama bila je trend u 2016. godini, a nadolazeće godine u modi će biti puštene, izrasle šiške. Zato pustite šiške na vrijeme ako želite izgledati ultramoderno.

5. Duga kosa i ekstenzije 

Dugačke ekstenzije će biti popularne i u 2017. godini. Koriste ih i brojne poznate zvijezde, a idealne su za dugu kosu u trenu.

6. Kosa prebačena na stranu 

Ovo je jedna od najjednostavnijih frizura. Neovisno o teksturi, samo prebacite šiške ili prednji dio kose na jednu stranu i spremni ste za izlazak.

7. Uglađena i sjajna

Ova je frizura bila pravi hit ove godine, ali čini se da će biti i u 2017. godini. Frizura je nešto između kose mokrog izgleda i zalizane frizure, a djeluje svježe i sjajno.

Emma Matković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu