Categories Kosa

EVO KAKO PUSTITI PRIRODNO KOSU da izraste, a da pritom izgledate dobro

Povratak na prirodno trenutačno je totalno “in”, a to je i najbolja odluka koju možete donijeti za ljepotu i zdravlje svoje kose. No, postoji jedan problem koji muči sve one koji se odluče na ovaj korak, a to je izrast.

Sjetite se samo koliko vas je živcirao i onaj najmanji, mjesec dana nakon bojenja, a sad zamislite kako ćete izgledati s izrastom do pola glave. Ako vam je odmah pao mrak na oči, onda će vas sigurno razveseliti vijest da imamo odlično rješenje za to. A ne radi se o bojenju kose u nijansu koja najviše sliči vašoj prirodnoj, jer, vjerujte nam, ni to ne pali i prijelaz je uvijek vidljiv.

Finding that happy M E D I U M 🎨 #901girl #ninezeroone

A post shared by Morgan Parks (@morganparks901) on

Ono što biste trebali učiniti jest od frizera zatražiti da vam napravi pramenove u istoj, svjetlijoj i tamnijoj nijansi od vaše prirodne boje kose.

Takvi pramenovi stopit će se s izrastom i nitko neće ni znati da vaša frizura nije trebala izgledati upravo tako.

Dirty POP 💥🍾 for this birthday #901girl #ninezeroone

A post shared by Morgan Parks (@morganparks901) on

Kosu onda možete slobodno nastaviti puštati, sve dok prirodna boja ne dosegne željenu dužinu, a zatim samo trebate odrezati obojene dijelove.

Naravno, svakako biste trebali svakih 2-3 mjeseca otići frizeru da vam podreže vrhove kako bi vaša kosa bila njegovana i lijepa.

Bringing that heat 🔥💥 #901girl

A post shared by Morgan Parks (@morganparks901) on

IZVOR: INDEX.HR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu