Categories IZDVAJAMO

AVON MARK. MASKARE!

Mark. maskare sada dolaze u osvježenom modernom pakiranju, gdje će svaka maskara imati svoju boju i biti lako prepoznatljiva.

Vodotporna, za volumen, za gustoću obrva, s efektom lažnih trepavica, s plastičnom četkicom ili zaobljenom oblika badema… izbor maskare koja će baš vama odgovarati stvarno je širok, a posebno u Avonu! Odvažan volumen Avon mark. Big maskara oduševit će vas različitim efektima, a pakiranje u bojama svaki će vas put posebno oraspoložiti:

– volumen i umnožene trepavice: efekt umnoženih trepavica s mark. Big Multiplied maskarom uz Smart Slip tehnologiju koja sprječava ljepljenje trepavica, te 2 u 1 četkicu i češalj koja pruža volumen i savršeno razdvaja trepavice u jednom potezu

– volumen i duljina: efekt umjetnih trepavica s mark. False Lash maskarom uz ekskluzivnu četkicu s 1000 vlakana koja prekriva trepavice od korijena do vrha pružajući im volumen i duljinu

– volumen i gustoća: intenzivan volumen trepavica uz mark. Daring maskaru sa zaobljenom četkicom, uz koncentriranu formulu s kolagenom za jačanje i gustoću.

Potraži svoju maskaru u Avon katalogu, po cijeni od 45,90 kn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu