Categories Modne vijesti

Ženstvena modna priča dvojca ELFS

Najnovija modna razglednica dizajnerskog dvojca ELFS stiže s ulica Rovinja, koji se na jedan dan pretvorio u romantičnu modnu pozornicu. Atraktivne manekenke stale su ispred objektiva Danijela Galića, a ženstvenost i elegancija najbolje opisuju žensku kolekciju za jesen-zimu 2018./19. koju će dana 4. listopada predstaviti u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Teško je zamisliti glazbu bez mode i modu bez glazbe, a njihova neraskidiva veza i međusobni utjecaj inspirirali su zagrebački modni dvojac oko odabira prostora za predstavljanje najnovije kolekcije. Četrnaest godina djelovanja na domaćoj i regionalnoj sceni obilježit će samostalnom revijom u povijesnom prostoru i hramu hrvatske glazbe koji će prvi put biti kulisa za neko modno događanje. “Glazba je kroz povijest postavljala i mijenjale trendove, izražavala je umjetnikovu individualnost i kreativnost i kao takva je oduvijek išla ruku pod ruku s modom. Upravo smo zato odlučili predstaviti našu najnoviju kolekciju u Hrvatskom glazbenom zavodu, koji je između ostalog i najstariji koncertni prostor u Hrvatskoj“, izjavio je Aleksandar Šekuljica.

Kampanja za najnoviju žensku kolekciju snimljena je na čarobnim ulicama Rovinja, a ELFSI i dalje ostaju vjerni dosadašnjem izričaju. Ženstvenost, elegancija i nosivost osnovni su motivi koji dominiraju i koji su inspirirali kreacije zagrebačkih dizajnera. “Kolekcija ne predstavlja veliki stilski zaokret, nego nadogradnju našeg dosadašnjeg uspješnog rada. Svakom novom kolekcijom sazrijevamo kao dizajneri, prije svega osluškujući potrebe svojih klijentica, a ovom smo jesensko-zimskom kolekcijom željeli osmisliti komade odjeće koji će stvarne žene lako kombinirati u raznim prigodama“, rekao je Ivan Tandarić.

Naglasak je stavljen na eleganciju koja izvrsno funkcionira u dnevnoj, ali i svečanoj varijanti, a okosnica kolekcije su haljine dužine do ispod koljena, kratke suknje A-kroja te volani i zvonoliki rukavi. Paleta boja se proteže od zlatne, bež, prljavo roza i boje mesa do crvene, više nijansa plave te neizostavne crne. Na pisti će se moći vidjeti i nova kolekcija kaputa i jakni koje će najhladnije doba u godini učiniti ljepšim i ugodnijim.

Ispred foto objektiva Danijela Galića našle su se Miroslava Bernat, Dora Bojko, Ana Klarić, Paula Puškaš, Ana Marija Stančerić, Luna Valas i Ivana Vukušić, članice modne agencije Talia Model. Šminku potpisuje Ivana Berišić za Ibeauty Studio, za frizure se pobrinuo Hair Studio Gea iz Rovinja, a za nokte Patricija Kustić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu