Categories Modne vijesti

VELIČANSTVENA RAJSKA PTICA INSPIRACIJA NOVE KOLEKCIJE NAKITA BRENDA MIRIO! Boje strasti i snage uklopljene u bezvremenski dizjan

Domaći brend nakita Mirio inspiraciju je za ljetnu kolekciju pronašao u bojama tropske biljke rajska ptica koja u prirodi raste kao divlje, neobuzdano cvijeće. Boje su to strasti i snage uklopljene u bezvremenski dizajn za ženu koja pronalazi vlastiti odraz u minijaturama Mirio nakita. Ona je snažna, strastvena, zaigrana, intuitivna… No, prije svega, veličanstvena.

Kolekcija nakita sastoji se od ogrlica i narukvica, izrađenih na podlozi od heklane silverfilled žice korištenjem elemenata od srebra i poludragog kamenja, ručno oblikovana te dizajnirana da istodobno privuče pozornost i definira delikatnost unutranje ljepote.

«Nova kolekcija rezultat je vlastite potrebe za užitkom u procesu stvaranja, od prvog kamenčića kojem suptilno pronalazim mjesto na podlozi. Sa svakim slijedećim u nizu, promatram iznova izranjanje drukčije slike. I tako sve do zadnjeg kamenčića koji svojom intenzivnom bojom i energijom uspostavlja ravnotežu.» – rekla je dizajnerica Ružica Milenković.

Egzotičnim minimalizmom, u bojama vatre i zemlje, editorijal potpisiju fotografi Robert Ballon i Sanja Baljkas, dok očarajavući kolorit vižazistice Lucije Milković dodatno razotkriva nakit na modelima, Paulini Bahovec i Perici Nadramija.

Dizajn: Ružica Milenković
Fotografije: Robert Ballon i Sanja Baljkas
Make up: Lucija Milković
Modeli: Paulina Bahovec i Perica Nadramija
Kreativni direktor: Dalibor Jakus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu