Categories Modne vijesti

Snažna punkerica nova je putanja BiteMyStyle žene

Zoran Aragović, kreativac i dizajner koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, snimio je kampanju za aktualnu  kolekciju inspiriranu punkom i rockom. Snimana na odlagalištu starih automobila, kolekcija se savršeno uklopila u dizajnerovu viziju snažne, buntovne i energične žene za koju je namijenio ovu kolekciju.

„Često sam u radu inspiriran glazbom pa tako ni ova modna priča nije iznimka. Estetika punka mi je oduvijek bila zanimljiva, zbog čega i ovaj put u detaljima koketiram upravo s tom glazbenom erom, naravno, na svoj prepoznatljiv način. U prvom planu je karirani uzorak kojeg kombiniram s prugama i točkama“, ističe Aragović.

Kolekcija je vrlo nosiva u dnevnim i večernjim izdanjima, a kada su krojevi u pitanju, sežu od onih naglašenog volumena (ponajviše u kaputima i suknjama), pa sve do pripijene i ženstvenije forme koje naglašavaju tijelo (poput pencil suknji i haljina).

„U kampanji sam želio staviti naglasak na samu odjeću zbog čega šminka i frizura prate priču kolekcije, ali ostale su suptilne i nenaglašene. Sâm eksterijer, unatoč pregršt metala i željeza, ne odvraća pozornost od glavnog fokusa kampanje, nego se odlično uklapa kao kulisa ispred koje modeli poziraju“, rekao je dizajner.

Glavna lica kampanje su modeli Luna Valas i Nada Ivančić iz agencije Talia, za čiji se besprijekoran izgled pobrinuo tim s kojim dizajner surađuje već godinama. Tako kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, make-up Ivana Bilandžija Billy za Illamasqua i Jean D’Arcel kuće, dok je za styling bio zadužen Leon Ivanuša.

Da je snimanje kampanje timski posao koji uz sebe nosi određenu dozu odgovornosti slaže se i Denis Butorac, koji se našao iza objektiva Zoranove najnovije kampanje. Rezultat velikog izazova osmišljavanja cjelokupnog vizuala koji je uspio spojiti sa sebi bliskom estetikom Denis predstavlja kroz atmosferične fotografije snimljene na već spomenutoj lokaciji, dok su Luna i Nada utjelovile samouvjerene i ženstvene BiteMyStyle žene koje je fotograf uskladio uz svoju viziju alternativne djevojke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu