Categories Modne vijesti

Pogledajte novu kolekciju brenda nakita My Choice iza koje stoje dvije Slavonke – Lidija Lešić i Ivana Zulumović

Hrvatska manekena i influencerica, Lidija Lešić, pod svojim modnim brendom My Choice donosi novu capsule kolekciju koja je sastavljena od nekoliko inovativnih i bezvremenskih komada naušnica. Lidija je zadržala svoj već prepoznatljiv stil te ostala odana tradiciji, no ovaj put na jedan malo drukčiji i luksuzniji način.

Kampanju ove kolekcije predstavila je sama Lidija te savršeno utjelovila zaštitno lice vlastitog brenda, a renomirani fotograf Šime Eškinja svojim objektivom uspješno je uhvatio elegantan duh svakog komada. Za postojanu frizuru pobrinuo se Salon Sophie, dok je visažistica Sanja Agić kreirala svjež i brončani make-up.

Ova kolekcija zapravo je rezultat višesatnog kreativnog rada i suradnje dviju Slavonki – Lidije i Ivane Zulumović. Upravo zbog toga simpatično “drugo” ime brenda Slavonika dobiva jedan potpuno novi značaj i snagu. Kolekcija se sastoji od kompletno ručno izrađenih naušnica s kombinacijom šlingeraja ili rišelje (najpoznatiji i najrašireniji ručni rad s područja Slavonije), toledo posebne tehnike vezanja i detaljno iscrtane keramike kojom je Ivana Zulumović (vlasnica Studija Jasmin 1159) zaokružila cijeli proizvod. Šlingeraj ili rišelja koristi se kod izrade narodnih nošnji, posteljine i stolnjaka, no uvijek vjerna tradiciji, Lidija je ovu prepoznatljivu tehniku prenijela na svoje najdraže modne dodatke, a istovremeno delikatno i precizno izrađena keramika Ivane Zulumović vjerno nosi slavonski duh i autentičnu priču svakog komada.

Sâm proces izrade naušnica, od skica do gotovog proizvoda, traje od sedam do osam dana budući da se radi o kompletno ručnoj izradi. Čini se da su ovi pomno izrađeni komadi minimalističkog i elegantnog dizajna jedini modni dodaci koje trebamo imati u svojoj kolekciji nakita za sve dnevne i večernje prilike. Komade potražite u showroomu na Knežiji ili Instagram profilu brenda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu