Categories Modne vijesti

PJEŠČANI PUT GRUBIĆ DIZAJNA od Dubaija do Miamija

Godina koju ostavljamo iza sebe bila je iznimno uspješna, no novi izazovi već su tu, kao i nova tržišta. Najave su to dizajnerskog tima Grubić, oca Mladena i sina Petra, koji su ovih dana predstavili kampanju pod nazivom „Sand Trail“ (Pješčani put) povodom odlaska brenda na drugi kontinent. Do ovog poslovnog iskoraka došlo je spletom okolnosti, tijekom turističkog posjeta skupine američkih turista Grubić galeriji nakita u Šibeniku: „S našom novom partnericom Debrom Brice-Leconte nevjerojatno brzo smo uspostavili odličnu suradnju te započeli širenje našeg asortimana, a prije mjesec dana otvorili smo i prvi prodajni prostor u Miamiju s kolekcijama nakita koje oduševljavaju brojne američke turiste. Cijeli projekt probudio je novu želju za napretkom našeg brenda, a ideje i planovi već se gomilaju. Tako nas već sljedeće godine očekuje katalog svih naših kampanja i suradnji u proteklih dvadeset godina“, najavljuje Petar Grubić.

Iza brenda Grubić stoje desetljeća marljivog rada, ali rezultati su nemjerljivi. U godini na izmaku otvorena je prva galerija na otoku Cresu te šesta galerija u Splitu, najpopularnije kolekcije nakita pronašle su svoj put do novootvorenog zagrebačkog hotela Canopy by Hilton, a Grubići su izradili i nakit za novi film „Aleksi“ mlade redateljice Barbare Vekarić. Ipak, kruna godine svakako je kampanja „Sand Trail“, kojom se brend s pješčanih plaža Hrvatske, preko plaža Dubaija, preselio na daleku Floridu. Zajednički koncept plaže osmišljen je s porukom da ljetovanju nema kraja, stoga je nakit neizbježan gdjegod se nalazili.

Ako ste pak ostali unutar granica Lijepe Naše, u profinjenu izradu i fantastičan dizajn nakita brenda Grubić možete se uvjeriti posjetom u neku od prodavaonica koje su otvorene tijekom cijele godine – zagrebačku prodavaonicu na adresi Radićeva 10 ili onu splitsku u Domaldovoj 3.

Photo: Goran Matijašec
Make-up: Ann Chandy
Models: Anja Carosini i Jelena Vučić
Assistant: Atiyya Laher

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu