Categories Modne vijesti

NOVOM KOLEKCIJOM proljeće/ljeto 2019. dizajnerica Diana Viljevac slavi 10 godina uspješnog modnog djelovanja

Sâm početak godine obilježiti će nova kolekcija poznate dizajnerice Diane Viljevac iz koje je nova godina donijela kreativne promjene i želju za naglašavanjem ženskog karaktera i osobnosti u novoj sezoni.

Kolekcija koja se može pohvaliti povratkom popularnih kombinezona broji 13 raskošnih modela haljina, pršti bojama i entuzijazmom te je drukčija od očekivanog. I dalje prepoznatljiv minimalistički potpis dizajnerice zaokružen je bogatim koloritom, dramatičnim elementima i predimenzioniranim detaljima kojima su ženstvene kreacije, iako i dalje vrlo nosive, posebne u svakom pogledu.

Želja za kreiranjem upečatljivih modela koje je nemoguće ne zamijetiti došla je s novom godinom – 2019. je za kreativnu dizajnericu posebna po činjenici da joj donosi obilježavanje čak 10 godina rada na domaćoj dizajnerskoj sceni: „Željela sam predstaviti kolekciju u kojoj će se sažeti posljednjih 10 godina brenda. Ponesena osjećajem ponosa i zadovoljstva zbog ostvarivanja zacrtanih ciljeva kreativnost nisam morala niti tražiti – ona je pronašla mene.“

Dizajnerica je tako ovo proljeće i ljeto zamislila kao priliku za iskazivanje snage ženstvenosti i ljepote kroz krojeve koji prate liniju tijela, privlače poglede detaljima poput volana i visokih proreza, i uvijaju se oko oblina ističući pokret i najljepše na ženskom tijelu.

Iako su modeli kroz mnogo materijala i nabora vrlo upečatljivi, ipak ne odvlače pozornost s figure, nego je dodatno ističu, čime su idealni za žene koje se ne boje biti u centru pozornosti.

„Moje kreacije nose mnoge javne osobe, pjevačice, glumice, jake i samosvjesne žene kojima svjetla pozornice nisu nepoznanica. No kroz 10 godina truda i rada na brendu, na sebi, želim omogućiti svim djevojkama i ženama da se u mojim kreacijama osjećaju poput kraljica jer svaka žena to i jest.“

Kolekciju koja se ističe velikim rasponom boja moguće je vidjeti na web-stranici www.dianaviljevac.com, dok je za sve iPhone i Android korisnike dostupna aplikacija kako bi pregledavanje i kupovina bili što jednostavniji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu