Categories Modne vijesti

#NEVERSTOPCHANGING – Hippy Garden se usudi, zna i može

Dizajnerica Đurđica Vorkapić u potpunosti realizira svaku svoju ideju, pa tako i u ovoj uzbudljivoj Hippy Garden kampanji.

Jasnom vizijom koristi se fotografskom i filmskom umjetnošću, stvarajući modnu avanturu i priliku za snove, a poznato je da svijet mode nudi impresivne mogućnosti.

U duhu brenda, fokus kolekcije #NEVERSTOPCHANGING je na nježnoj, u isto vrijeme egzotičnoj strani žene koju gleda kroz krhku lupu osjećaja.

Upečatljivi su cvjetni printovi i prepoznatljive Hippy Garden forme koje uvijek šalju jedinstvenu modnu poruku. Ovog puta to je #NEVERSTOPCHANGING.

Svijet viđen očima dizajnerice uvijek zaintrigira i prkosi klasici, a u njezinim kreacijama nemoguće postaje moguće.

Dugoočekivana modna revija održat će se u utorak 15. listopada na tajnovitoj lokaciji unutar Klovićevih dvora, Jezuitski trg 4 u Zagrebu.

Za fotografije je zaslužan Šime Eškinja, videomaterijal Patrick Nieuwpoort, a naslovna lica kampanje su Vesna Parčina, Lea Zeba i Antonija Gogić, te junior modeli David Princip i Gabriel Poljak. Šminku potpisuje Nikolina Gega, frizuru studio Evelin, dok je za styling odgovoran Hippy Garden tim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu