Categories Modne novosti

Ove espadrile domaćeg potpisa poželjet ćete nositi do kraja ljeta

Vjerujemo da ćete se složiti kako su espadrile najudobnija i omiljena ljetna obuća, a kada one dolaze s domaćim potpisom, postaju nam još draže! Brend koji svakako treba imati na radaru jest Evita, pokrenut od strane mlade dizajnerice Tanje Filipović. Upravo su espadrile ono za što se Tanja specijalizirala i zainteresirala, a primjerci koje izrađuje su iznimno ljupki.

“Brend je nastao potragom savršenih espadrila te zatim istraživanja proizvodnje istih. U svakoj kolekciji prevladava većinom lan te razni oblici mašna po kojima je i sâm brend prepoznatljiv, a u novoj kolekciji Pantone pojavljuju se i razni ukrasi, cvijeće, biseri, resice i razni dezeni”, rekla nam je Tanja.

Kolekcija Pantone je, za razliku od prethodnih kolekcija, gdje su prevladavale nježne i pastelne boje, bogata jakim koloritom te je samom kampanjom stavljen naglasak na žarke boje koje krase kolekciju. Evita je namijenjena svim ženama koje žele u svom ormaru imati jedan posebni i drukčiji komad obuće te ga kombinirati za svaku priliku. Evita espadrile popratite na službenom Instagram profilu.

Foto: Doris Fatur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu