Categories Modne novosti

Komadi iz nove Sopar kolekcije san snova su svake ljubiteljice ljeta

Pod nazivom “Into the Wild”, sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić predstavile su nam svoju novu SOPAR kampanju za ljeto 2019.

Inspirirana snažnim i uspješnim ženama, fotografkinja Karmen Poznić odvodi nas na egzotično putovanje u divljinu približavajući nam njihovo zajedništvo, prijateljstvo, snagu i spokoj. Poput pravog ženskog sastava, sestre Šopar zajedno s mladim nadama modelinga Laurom Kvartuc te Midikenovom uzdanicom Klarom Perica, utjelovile su SOPAR ženu koju dizajnerice zamisljaju kao samopouzdanu, elegantnu, odlučnu, vedrog duha te s dozom nježnosti i naivnosti.

Svila i ručni rad po kojem su sestre prepoznatljive temelj su ove kolekcije. Udobni pidžama kroj, lepršave ljetne haljine, pastelne boje, kvalitetni materijali u kombinaciji s ručnim radom te prekrasnim ambijentom Jockey konjičkog kluba u Zagrebu dobitna su kombinacija za predstavljanje ideje o njihovoj heroini.

Za šminku je zaslužna Dajana Pajkić, frizure je napravila Helena Blatančić iz salona Teuta, a za nokte se pobrinula Lana Jelenek iz salona Nokteraj.

Nova kolekcija dostupna je na www.soparcollection.com te u Belle Époque Storeu u rovinjskom Grand Park hotelu i u Bellevue hotelu u Malom Lošinju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu