Categories Modne vijesti

LJETO TRAJE DUŽE UZ SHERIFF&CHERRY! Ako ste jedni od onih koji (poput nas) odbijaju priznati da je jesen stigla i da je sve manje mogućnosti za šetnju gradom ili večernji izlazak u ljetnom stylingu, ne brinite se. Sheriff & Cherry posegnuo je za džokerom iz svoje Boatlife kolekcije – majicama dugih rukava sa i bez kapuljače!

Sheriff & Cherry serija majica dugih rukava sadrži tri majice s kapuljačom, tzv. hoodie u bijeloj, navy plavoj i zelenoj boji te plavu i bijelu majicu bez kapuljače, tzv. sweatshirt.

Modele karakterizira kvalitetan pamuk od kojeg su proizvedeni te kvalitetno vezeni i otisnuti motivi kao što su mornarski motivi, mornarsko sidro i naziv brenda na prsima, leđima i rukavima. Na rukavima svih modela decentno su izvezeni, već prepoznatljivi Sheriffovski simboli – sidro i zvijezda, u boji same majice.

U kolekciji je i nekoliko ženskih modela koje karakterizira otvor na jednom ramenu. Majica u navy plavoj i off white bijeloj boji te haljina s otvorenim ramenom u navy plavoj boji. Sve modele karakteriziraju kvalitetno i bogato izvezeni mornarski motivi na prsima u zlatnoj, bijeloj i plavoj boji, kao i na rukavima u boji modela.

Većina modela je uniseks i dolaze u svim veličinama. Sheriff & Cherry Boatlife kolekcija dostupna je na www.sheriffandcherry.com i u zagrebačkom B.A.R.A.B.A. storeu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu