Categories Modne vijesti

KREATIVNI DVOJAC ELFS OSMISLIO LUDO MODNO LJETO! Kolekcija koja će obilježiti najljepši dio godine napokon je u prodaji

Teško je nabrojati sve nevjerojatne trenutke i uspjehe koji stoje iza jednog od najprepoznatljivijeg i najkreativnijeg dvojca na domaćoj regionalnoj sceni.


Više od 30 revija koje su oduvijek pomicale granice i za koje se uvijek tražila pozivnica više, brojne kolekcije, modne suradnje i kampanje za žene, muškarce i dijecu, a odnedavno i posebna kolekcija ELFS home- ovo je samo dijelić onoga što je obilježilo rad Ivana Tandarića i Aleksandra Šekuljice koji već 15 godina stvaraju i stoje iza modnog brenda ELFS.

Svojim su dizajnom vrlo brzo pronašli put do samog vrha domaće i regionalne modne scene. Prepoznatljivi su po komercijalnom dizajnerskom pristupu te po poimanju mode kao zabave, a iz sezone u sezonu iznova oduševljavaju kritiku i publiku spektakularnim modnim revijama u samostalnoj produkciji kojima su oduvijek postavljali trendove.

Brand su etablirali igrajući se logomanije, ironično ističući logotip kao statusni simbo, a s njihovim su se radom tokom godina poistovjetile brojne domače zvijezde i osobe iz javnog života nerijetko noseći njihove odjevne komade.

Sve je to doprinijelo stvaranju jedinstvenog modnog brenda te je ELFS postao prepoznatljiv pod sinoninom “No.1 FASHION BRAND WITH LOVE!”.


Aleksandar i Ivan veliki su ljubitelji festivala ULTRA EUROPE, a za ludo ljeto prepuno nezaboravnih izlazaka preporučuju odvažne i maštovite dnevne i noćne kombinacije koje će začiniti baš svaki izlazak.


Kolekcija ELFS može se pronaći u ELFS dućanima u Splitu, Rijeci, Zagrebu te putem online shopa www.elfs.hr koji ima internacionalnu dostavu.

Fotografije potpisuje: Danijel Galić
Šminka i frizura: Marko Tolić
Modeli: Drago Pezić i Dorotea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu