Categories Modne vijesti

Komadi u kojima bismo rado proveli ostatak jeseni

Bilo je samo pitanje vremena kada će sestre Helena Šopar Zadro i Tamara Rebić kampanju snimiti u Heleninom omiljenom gradu New Yorku, koji je do prije nekoliko godina bio i Helenin dom. To je grad u kojem je ostvarila svoje prve modne korake, snimila kampanje s najvećim svjetskim imenima, a na koncu se tamo i zaručila sa svojim sadašnjim suprugom.

Kampanja zima 2018./2019. pod nazivom HELENIN NEW YORK snimana je na njezinim najdražim lokacijama. Od vožnje biciklom kroz dio grada po imenu Soho, do stanki od castinga koje je provodila u parku u West Villageu uživajući u svojim najdražim cupcakes kolačima; Chelsea marketa, za koji tvrdi da ima najbolji sushi na svijetu, do Meatpacking districta gdje najviše boravi u Soho houseu, koji za nju ima najljepšu krovnu terasu te fenomenalan pogled na grad, a u tome mogu uživati samo članovi Soho kluba. Sestrama je cilj bio da grad prikažu onako kako ga Helena vidi svojim očima.

U kolekciji prevladavaju pastelne boje, svila, samt, vuna i njihov neizostavni ručni rad. Spojile su konzervativnost svoga rodnog grada kroz čipku te seksepil i šarm New Yorka. Osim čipke, sestre u ponudi imaju i ručno izrađene vunene veste te hlače. Kao modni dodatak, izdvajaju se naušnice izrađene od paške čipke, koje su postale vrlo tražene nakon što ih je na ovogodišnjoj Met Gala proslavi nosila booking direktorica američkog “Voguea”, Helena Suric.

Fotografije kampanje snimila je Marijana Marinovic, hrvatska novinarka i fotografkinja s diplomom NY Film Akademije, s adresom u New Yorku.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu