Categories Modne vijesti

DOMAĆI brend Lamarpe ima četiri idealne ljetne haljinice

Za novi domaći brend Lamarpe imale ste priliku saznati još u prosincu 2016. godine.
Jednostavne, elegantne i ženstvene haljine te jedan kombinezon osvojili su žene “klasičarke”, koje vole strukirane krojeve i čiste linije koje naglašavaju žensku siluetu, no ovoga puta iz njihove radionice stiže nešto opuštenija i lepršavija kolekcija, idealna za nadolazeće ljeto.
Lamarpe brend tako je upravo izbacio ljetnu capsule kolekciju, a dizajnerice Petra Juratovac i Maria Klišanin, koje stoje iza brenda, inspiraciju su pronašle u ljepotama Hrvatske, što se vidi na modelima koji su spoj urbanog i tradicionalnog.
Kolekcija se tako sastoji od trendovskih komada koji su nastali kao rezultat igranja ovosezonskim hitovima u modnom svijetu: čipkom, pomponima, prugicama, volanima i nezaobilaznim gingham uzorkom, sitnim kariranim kvadratićima, koje već sada viđamo svugdje.
Dizajnerice i ovoga puta u prvi plan ističu kvalitetu materijala, kao što je 100 % pamuk, a otkrivaju kako je Lamarpe žena ona koja voli istaknuti svoju profinjenost i osjećaj za lijepo.
Iako je ova capsule kolekcija tek počela osvajati srca modno osviještenih Hrvatica, ali i šire, djevojke već najavljuju nove komade, koje će također krasiti ženstvenost, ali i udobnost, kao idealni izbor za nadolazeće ljeto.
 
Modele možete pogledati na službenoj stranici brenda. 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu