Categories Modne vijesti

CHYPKA PREDSTAVLJA LOOKBOOK NOVE KOLEKCIJE TAKEOVER! Nova kolekcija mladog zagrebačkog streetwear brenda od danas je u prodaji

Nova kolekcija brenda CHYPKA od danas je u prodaji. Nakon predstavljanja u sklopu ludog noćnog partyja prošloga mjeseca, mladi dizajnerski dvojac Tadija Glasnović i Nikola Zorotović, koji stoje iza imena CHYPKA, dolazak komada kolekcije „TAKEOVER“ u prodaju popratili su predstavljanjem lookbooka. Sve popularniji zagrebački streetwear brend u novoj kolekciji predstavlja mnoge novitete, a naglasak je stavljen na detalje od kojih se najviše ističe logo Chypke izrezan u metalu.

Pojavljivanjem na zagrebačkoj modnoj sceni prije nešto malo više od dvije godine, CHYPKA je od starta postavila visoke kriterije. Kvalitetni materijali, vrhunska izrada i genijalno osmišljeni detalji svakog komada unutar kolekcije, glavne su karakteristike njihovog dizajna. Spajanjem motiva hrvatske čipke i streetstyle modela stvoren je jedinstveni brend na našoj sceni koji donosi vrhunski spoj urbanog i tradicionalnog.

Novi modeli CHYPKA hlača u „Takeover“ kolekciji dolaze s trakama na nogavicama koje se mogu mijenjati. Trake se vrlo jednostavno skidaju i mijenjaju jer su na kopčanje, a dolaze u crnoj, bijeloj i fluorescentnoj boji. Kratke i duge majice nose pak jednu potpuno drukčiju priču – motiv ruže koju je nacrtao Nikola Zorotović i natpis koji objašnjava sinergiju te ruže i brenda Chypka„There is a secret between ROSES and LACE, ELEGANCE is the only beauty that never FADES“. Apsolutni must-have svakako su Chypka kabanice i čuturice te majice i hoodice s metalnim Chypka pločicama, te dio kompletno novog Chypka asortimana – unisex belt bagovi.

Bogata kolekcija prepuna detalja i modnih dodataka već na prvi pogled osvaja brojne poklonike ovog originalnog brenda i sve one koji će to ubrzo postati. Najnoviju CHYPKA kolekciju možete pronaći u njihovom dućanu na adresi Ilica 14 u srcu grada Zagreba ili na webshopu www.chypka.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu