Categories Modne vijesti

Bivša misica postala Madonna u kampanji još jedne misice Monike Sablić

Iako dolaze iz dva različita tabora izbora ljepote, Monika Sablić bila je Miss Dalmacije 1999., a Renata Lovrinčević Buljan Miss Universe 2000. splitsku modnu dizajnericu i fitness influencericu veže dugogodišnje prijateljstvo. “Renata je predivna osoba i velik profesionalac. Treniram s njom u teretani, tako da često provodimo vrijeme zajedno”, kaže Monika Sablić.

Splitska modna dizajnerica angažirala je fitness influencericu kao zaštitno lice u svojoj najnovijoj kampanji naziva “Material Girl”. Renata je za potrebe kampanje odbacila sportski triko i uskočila u šljokičasto odijelo. Potpuno se uživjela u ulogu Madonne, kakvom ju je Monika vidjela u svojoj najnovijoj kampanji, i zaplesala u splitskom klubu Central gdje su imale photoshooting.

“Totalni povratak u osamdesete! Renata predstavlja sve ono što zamišljam u ženi koja nosi komade ove odjeće. Kolekcija odiše glamurom tog razdoblja, ali isto tako može se kombinirati i u poslovnim prillikama, naprimjer šljokičaste hlače i obična bijela majica izgledaju odlično”, rekla je Sablić. Renata je dodala da se na snimanju uistinu odlično zabavila.

“Osjećala sam se kao kraljica na snimanju. Odjeća je super i stvarno nosiva, a i šminka i frizura su mi top”, rekla je Renata. 

Osim efektnog šljokičastog odijela, kolekcija se sastoji i od haljine boje ciklame u stilu Marilyn Monroe, zlatne haljinice kao i ljubičaste na jedno rame te srebrnih hlača na zvono s bluzom na volane i ljubičastim rukavicama. Za šminku je zaslužna Josipa Ćaleta, a nakit je SNS Jewelry. Kampanju je snimio Ivan Gudić.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu