Categories Modne vijesti

VLAKA POKOS KAO FEMME FATALE u novoj kampanji Monike Sablić

Vlatka Pokos zaštitno je lice nove modne kampanje splitske dizajnerice Monike Sablić. Pjevačica i voditeljica, koja živi u Kanadi, stigla je u grad podno Marjana kako bi se okušala u ulozi manekenke u 49. godini. Do sada je snimala reklame, no ovo je prvi put da je angažirana kao model i to u najnovijoj cruise kolekciji Monike Sablić.

“Za sve u životu postoji prvi put. Monika i ja smo još prije nekoliko godina pričale o zajedničkoj suradnji, no život nas je odveo u drugim smjerovima, ali uvijek smo bile u kontaktu. Snimanje smo konačno realizirale ovo ljeto”, oduševljena je Vlatka fotosessionom na splitskom Sustipanu.

Srebrnozlatna haljina sa zlatnim pojasom, koju je Vlatka prvu odjenula, odmah je privukla pozornost zbog visokog proreza, no riječ je o ženstevnom seksepilu koji voditeljica i pjevačica i dizajnerica obožavaju.

“Nemam ništa protiv seksepilnih kreacija ako su ukusno i profesionalno napravljene”, rekla je Vlatka.

Još jedna kombinacija plijeni pozornost, a to je bijeli kombinezon sa zlatnim pojasom koji ističe dekolte. Od istog materijala kao i haljina s visokim prorezom Monika je dizajnirala hlače koje je iskombinirala s čipkastom plavom bluzom na jedno rame. Monika u kampanji nosi srebreno zlatnu minicu i cvjetnu košulju, koja je hit ove sezone.

“Vlatku sam angažirala u kampanji zbog njezine bezvremenske ljepote. Odiše profinjenošću i seksepilom. Odlično se snašla u ulozi modela”, rekla je Monika.  Za make up bila je zadužena Mia Josipović Zekić, a Vlatka i Monika pozirale su pred objektivom Srećka Rundića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu