Categories Modne vijesti

SVE BOJE MEKSIKA u novoj BiteMyStyle kampanji

Dizajner Zoran Aragović, koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design, za aktualnu sezonu proljeće/ljeto 2018. inspiraciju je pronašao u Meksiku i tako u nove kreacije na svoj specifičan način pretočio uspomene s putovanja u zemlju magične mješavine boja, pozitivne energije i bogate povijesti. Kolekcija je tonski podijeljena u dva dijela – pastelni i onaj intenzivnijeg kolorita.

Kolekcijom dominiraju haljine različitih dužina, vrlo fluidnih i lepršavih formi s upečatljivim printom koji je dizajner sâm osmislio inspiriran majanskom kulturom. Uz haljine naglasak je i na opuštenim oversized košuljama bogato ukrašenih volanima, faldama i tilom. One se mogu kombinirati na isto tako voluminozne suknje, široke hlače midi dužine ili, pak, uske pencil suknje.

Dizajner na svoj prepoznatljiv način kombinira originalan print, prugice, točke ili, pak, apstraktne motive, i to u nježnim zemljanim tonovima ali i jakim bojama poput žute, tirkizne, crvene i ljubičaste. Motivi Meksika pojavljuju se i u uvećanoj formi kao dominantni motiv na dnevnim odjevnim kombinacijama, poput oversized sportskih majica, i to tehnikom patchworka koje se kombiniraju na prozirne til suknje ukrašene perlicama.

Kolekcija je upotpunjena narukvicama s istim printom, kao tkanine, ali i onim jednobojnim u žarkim bojama izrađenim u tehnici 3D printa te pletenim torbama koje je Aragović osmislio u suradnji s Elizabetom Delać dizajnericom Beta Home Decora.

Glavna lica kampanje su modeli Luna Valas i Gordana Dude iz agencije Talia Model koje su stale ispred objektiva fotografa Denisa Butorca. Kosu potpisuje Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska, dok je make-up djelo Ivane Bilandžije Billy za brendove Illamasqua i Jean D’Arcel.

„Kao kulisa za snimanje kampanje savršeno se uklopio MBM vrtni centar uz pomoć kojeg smo uspjeli dočarati ljepotu, šarenilo i energiju nove kolekcije. Tako je vizual uz modele upotpunjen cvjetnim instalacijama, kaktusima, orhidejama, papratima koji nas odvode u čarobni svijet Meksika“, ističe Zoran.

Modeli: Luna Valas i Gordana Dude (Talia Model)
Fotograf: Denis Butorac
Kosa: Katica Topčić za Kevin Murphy Hrvatska
Make-up: Ivana Bilandžija Billy za brendove Jean D’Arcel i Illamasqua
Cipele: Mass
Lokacija: MBM vrtni centar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pratite nas na Instagramu